Derde ronde

11 november omstreeks een uur om of 9 kreeg ik een nieuw begin van Meneer ala “ De liefde van mijn leven.”  (zo iemand kan ik iedereen trouwens aanraden, maakt het leven een stuk leuker) Het was een van de cadeaus voor ons 1 jarig samenzijn.

 

Toen hij mij veroverde op 14 november 2015 was ik eerder al als een blok gevallen voor zijn bruine ogen en geweldige lach. Ik kreeg een belofte van lekker, rust en leuk. Een diner, een boek en een fles whisky.

2015-whiskey

Zie bewijsstuk 1. (instagram is een ding, zie mij hip zijn)

Het boek ben ik nog steeds niet doorgekomen in alle eerlijkheid maar ik ga ooit nog een dappere poging doen. De whisky is helemaal lekker. There you go, mini review.

Op 11 november 2016 kreeg ik wederom een boek, een fles whisky….de belofte van nog veel meer liefde en een eigen plek terug.  Beitjuh.com.

Mijn plekje om mijn creatieve uitspattingen te plaatsen, om te zijn. Iets wat ik was kwijt geraakt op de NL variant door een stomme fout. Op de NL variant verkoop ik blijkbaar tegenwoordig hippe sportieve schoenen die ikzelf nooit zou dragen.

whiskey2016

Zie bewijstuk 2.

Het boek heb ik ondertussen uit. Klikspaan is het vierde boek van een reeks en ik raad de serie enorm aan als je van spannende thrillers houdt. Geschreven door M.J. Arligde. De whisky is ook enorm lekker, met een bepaalde scherpte erin. Look at me go, mini review dos.

Maar om terug te komen op de site, misschien was het goed. Het is een turbulente tijd geweest waarin de NL variant online ging en er zat gedoe aan vast. Dat is de reden waarom ik dit jaar niet veel actief ben geweest.

Het was dus misschien beter om een nieuwe start te maken. Een fris en fruitig begin.

Dat gezegd hebbende zijn er veel tranen gevloeid om het verlies van een deel van mijzelf. Zo voelde het tenminste aan.

En hier zijn we dus. Ondertussen ben ik 30 jaar. Soms voel ik mijzelf 85 jaar en soms voel ik mijzelf een huppelende deerne van 16 jaar. Ergens in het midden ligt de gemiddelde gemoedstoestand.

Ik heb nog steeds twee mini mensjes die zich soms gedragen als suïcidale lemmings maar die elke dag mijn leven kleur geven en waar ik intens van kan genieten.

Ik ben nog steeds samen met Meneer en dat noem ik toch een positieve ontwikkeling.

En hier is dus mijn nieuwe start. Een fris begin.

Wat ik ga doen weet ik nog niet. Ik denk dat ik meer mijn gedachtes ga delen. Aangezien mijn brein niet altijd lijkt te functioneren op het algemeen verwachte niveau is dit een welkome optie. Ik begin weer opnieuw, “De Derde Ronde” het is allemaal basic. Het is mij.

Dus mocht je het leuk vinden een 30 jarige vrouw te volgen die nog steeds geen idee heeft wat ze aan het doen is met haar leven en zich nog steeds aan “ volwassenen” vast klampt voor een ziekenhuis bezoek of andere degelijke onzin,

Welkom. 

PS Voor de duidelijkheid nee de NL variant is dus niet meer in mijn bezit.  Ondanks dat ik soms rare sprongen maak zal ik nimmer sportieve hippe schoenen verkopen. Ik neig meer naar boeken, drank en kringloopwinkels.

Reacties zijn gesloten.