Design

Ik snap niet veel van webdesign. De prachtige sites die ik heb gehad in het verleden zijn door mensen gemaakt met verstand. Daar zit meteen het probleem.

In mijn hoofd zit een vrij simpel wezen. Ik. En ik heb een vrij efficiënte manier van werken. Andere mensen zullen dit lui noemen. Ik zie het graag positiever in en geloof in mijn manier van delegeren op een hele lieve manier.

Is er een probleem waar ik niet uitkom dan zijn er twee opties.

Optie 1. Ik vind het een interessant probleem en zou er graag meer over leren. Ik verdiep mij erin, los het op en heb er iets bij geleerd. Look at me go, I am amazing.

Optie 2. Schakel de hulplijn in want het doet mij vrij weinig en als ik mijzelf er dan in ga verdiepen komt de informatie binnen alsof ik voor mijn eindexamen studeer. Ik sla het op in mijn korte termijn geheugen en vraag mij binnen een maand hier een vraag over en ik zie opnieuw water branden.

Gewoon alsof ik ineens niet meer begrijp hoe ik mijn eigen veters moet strikken. Doe nu niet alsof je niet begrijpt wat ik bedoel want ik geloof heilig dat iedereen hier wel eens last van heeft.

Nu mijn nieuwe plekje. Mateloos interessant uiteraard. Voor mij.  Ik ga niet doen alsof dit net zo interessant is voor jou….graag zou ik mij loslaten in die wereld van zelfverheerlijking maar voor nu zit ik niet in de fase.

Ik wil hier iets leuks van maken. Nu heb ik een probleem. JA, het interesseert mij….NEE ik heb zo geen geduld om te leren hier een prachtig iets van te maken. Mensen hebben hier een baan in, ervoor gestudeerd, GEDULD.

Want ik heb geen geduld, sterker nog ik heb de aandachtspan van een goudvis. Dit is een serieuze missie met getallen en instellingen  en allerlei shit die ik kan deleten.

Ik ga dus een poging doen. Voor hetzelfde geldt maak ik verschrikkelijke keuzes en fouten maar ik doe een poging. Zie mij beitjuh.com een eigen plekje maken. Heb geduld met dit tere zieltje in dit proces.

Ik heb wel bedacht dat als ik een week elke avond huilend op de bank zit omdat het niet wil en ik de diepe intense behoefte krijg om mijn macbook uit het raam te gooien. (En ja, het zal zeker niet het eerste gebruiksvoorwerp zijn dat sneuvelt omdat het niet meewerkt) dan schakel in toch maar die hulplijn in.

Wens mij sterkte. 

PS Mocht iemand nog in een creatieve bui zijn en een leuke banner willen maken die passend is, lemme know.

PPS Op dit moment denk ik dat ik om de dag iets online gooi.

Reacties zijn gesloten.