Beauty Shoplog

De laatste jaren sinds ik gestopt ben als beautyblogger merk ik dat ik veel minder beauty gerelateerde shit koop. Ik maak eigenlijk dingen gewoon eens op als een normaal mens.

Wel koop ik vaak rond December en Juli eens wat nieuwe zooi omdat ik toch een zwak heb voor beauty producten. Dus het kan zo zijn dat je de komende maand wat shoplogs voorbij  ziet komen.

Lets get started shall we…

shopmakeup1

Etos had een actie met Bourjois en Max Factor 1+1 gratis. Do I need to say more? Bourjois is trouwens een merk waar ik een zwak voor heb. Het was mijn “luxe” merk toen ik als 13 jarige begon met cosmetica en ik overstapte vanuit het Hema huismerk.

Ik haalde de zwarte Bourjois Pen Eyeliner want die is bom en ik kocht een Rouge Edition Velvet lipstick in Hot Pepper omdat ik hier enorm nieuwsgierig naar was. Ik ben dol op rode lipstick, zeker als hij beweert long lasting te zijn en dit is een echte felrode tint. Ik ben fan.

De Max Factor blush in 15. Seductive Pink is een test maar bevalt tot nu toe zeer goed. Zeker in combinatie met de rode lipstick. De Masterpiece mascara blijft een prettige mascara dus ja, volgens mij kennen de meeste dames deze wel. Zo niet, try it.

Ook kon ik het Katy Perry – Killerqueen parfum bemachtigen voor een whopping 15 euro. Aangezien deze variant van 100 ml. normaal 50 euro kost ging hij gezellig mee. Ik heb deze ook thuis liggen maar die is op de helft. Een heerlijke geur die ik soms afwissel door hem te combineren met Lush Vanillary. (solid parfume)

All good Things is een parfum balsem (solid parfume) van Lush die ik enorm fijn vind. De geur is kruidig en warm, het is een geur die ruikt als “knus”

shopmakeup2

Verder was ik benieuwd naar de nieuwe concealer van Bourjois namelijk de Radiance Reveal in light en de Aqua blush in Berry Nice. Ik ben dol op creme blushes en ik kan nu al zeggen dat ik hier ook een groot fan van ben. De blush voelt heerlijk verkoelend aan, geeft een natuurlijk effect maar valt op te bouwen als je meer van de koortswangen houd, zoals moi.

Dan heb ik ook nog bij Lush een solid bar shampoo gekocht omdat hij zo lekker rook. I know….I suck. Het is de Jason and the argan oil volgens mij….(kijk die shit hoef ik niet meer 100 procent goed te hebben want ik ben geen beauty blogger meer!)

Hij is hier op de foto al gebruikt, obviously.

haar-en-lichaam

Dan zat op deze stuff nog willekeurige korting.  Ik wilde eens de OGX conditioner proberen in combinatie met de shampoo bar van Lush.

Mijn huid is wat droger in de winter (lees; knokkels from hell) dus extra liefde is nodig. Een serum trekt sneller de huid in en heeft daarom mijn voorkeur. Ik wil stiekem nog steeds zeer graag een body butter van The Body Shop maar de vettigheid is een ding.

Ik vind douchen leuk. Sommige mensen vinden badderen leuk, ik vind badderen twee keer per jaar leuk. Ik vind douche mousse ook leuk, zeker bij Meneer. Ik gebruik graag die van de Hema en nu wilde ik deze eens gaan proberen in de geur “Orange Blossom and Ginger” Klonk leuk dus vandaar. Leuk toch? (I am an asshole)

warmslof

En nu deze tip. Etos heeft superzachte, van lammetjes gedoneerde wol sok sloffen. Ik loop bijna altijd op blote voeten en ik vind ze tof. Geloof me als ik dat dan zeg dat je dit waarschijnlijk enorm tof gaat vinden en je voeten zullen je dankbaar zijn. Ze hebben ook deze sok sloffen met dierengezichten maar die hadden ze niet meer in mijn kinder maat.

Wat ik als vrouwelijke Nederlandse beauty gier als zeer prettig ervaar is dat ik ongeveer 60 euro heb bespaard bij de Etos… BAM BITCHES!

En ja…vermoedelijk komt er snel nog wat. Er zijn namelijk nog wat dingen waar ik nieuwsgierig naar ben van w7 en Make up Revolution.

Reacties zijn gesloten.