Kringloop haul; De Snuffelmug in Haarlem en De Kring in IJmuiden

Ik vertelde al dat ik graag in mijn vakantieweek langs de Snuffelmug te Haarlem wilde gaan en de 31ste zijn we dan ook in de auto gestapt om weer terug te gaan.

Vorige keer had ik niet veel tijd maar ik vond hem zo leuk dat ik er eens wat langer wilde vertoeven. Eenmaal binnen was ik UNSTOPPABLE! 

Direct bij de deur zag ik meteen al dingen waarvan ik dacht; “ga maar meeeee” Het was mandje pakken, direct vullen.

Ik vond een hele leuke verhoging met stolp en een schattig blauw kannetje. Ik heb trouwens iets met blauwe kannen en die vullen met bloemen. Dit is de derde die ik koop, daar kwam ik bij thuiskomst achter.

Ze hebben ook enorm veel kleding maar daar heb ik niets eens echt tussen gekeken. Ik graaide wel nog een roze protest kindervest en een spijkergilet uit het rek.

  

Even later vond ik een pareltje waar ik enorm blij mee ben, een grote ouderwetse dokterstas. Hij kostte € 25 en dat vond ik een beetje “meh” maar toen ik Meneer tegenkwam (we gaan altijd een beetje onze eigen gang) vertelde hij dat je na 1 uur 50 procent korting op alles kreeg. Ik wist niet hoe snel ik terug moest naar de tas.

  

De tas is nu een opbergtas voor het speelgoed van de meiden bij Meneer.

Uiteraard kan ik bijna geen kringloop uit zonder boeken of cd’s. Dean Koontz is een van mijn favoriete auteurs en volgens mij heb ik deze nog niet gelezen, dus hij staat tussen de “moet ik lezen” rij. Inside Out is weer een Dystopian boek en vaak vind ik die leuk dus daar ben ik nu in begonnen.

De jongste heeft met Sinterklaas al een magnetisch boek gehad met een stal en nu kwam ik deze tegen met een heel huis. Een magnetisch boek is een boek met 2 flappen en diverse magneten in de vorm van een poppetje en meubels. Kunnen ze lekker onderweg mee spelen in de auto.

De kabels zijn een miskoopje van Meneer want die passen niet op de macbook maar zijn voor de mini. Is niet erg, can happen. De jongste is gek op beeldjes van mooie vazen en de oudste is paarden gek. Ik wist dat ik die blij kon maken met een oud hoefijzer voor geluk.

Meneer kwam ineens aan met een Philips Wake up light. Deze heeft hij zelf ook thuis staan maar ik heb nog steeds geen goede wekker. Ik gebruik mijn telefoon maar ervaring leert dat ik daar niet altijd genoeg aan heb. Meneer belt altijd even na om half 8 als hij nog geen goedemorgen heeft gehad en heeft mij meer dan eens wakker gebeld op deze manier.

  

Het is altijd de vraag of zoiets werkt maar op de lap stond dat hij werkte en thuis bleek alles het ook meteen te doen. Inclusief de lamp die er al in zat. Dus we gaan deze eens uitproberen. Voor die € 10 vind ik dat helemaal prima. Tot nu toe ben ik er erg blij mee. Hij staat ook gewoon leuk.

Ik heb op het einde een oude weegschaal opzij gezet omdat het net niet is wat ik zoek. Dus helaas geen gewichtjes of weegschaal. Volgende keer probeer ik het nog eens.

Ik ben enorm blij met mijn aankopen en ik was in totaal maar € 25,50 kwijt voor alles bij elkaar! Hoe mooi kun je hem hebben?

Ik kan de Snuffelmug in Haarlem aanraden als je van Kringloop hoppen houdt. Ik wil absoluut binnenkort nog eens terug.


Omdat Meneer even snel in IJmuiden langs de kring wilde hobbelen (daar verkopen soms leuke technische spulletjes) zijn we hier ook nog even langs gereden.

Hier vond Meneer voor mij een bijna nieuwe laptoptas waar mijn Macbook pro lekker knus inpast. Helemaal perfect en daarnaast vinden we hem beide ook gewoon mooi.

Bij binnenkomst zag ik een stapel met net binnengekomen spullen staan en ik wist niet hoe snel ik er naartoe moest hobbelen met een inner klein mini beitjuh die stond te springen.

Ik zag dit oude (volgens mij) jaren 90 barbie huis. IK HERINNER mij deze nog, zoiets wilde ik altijd hebben!

  

Je kunt hem aan allerlei kanten in en uit klappen met diverse bedden, bad, keuken, eetplekje, openhaard en werkende telefoooooooon….En ja, die doet het nog. En ik betaalde er € 5  voor.

De meiden zijn er dol op en ik vind hem ook helemaal leuk. Dat zijn leuke vondsten.

Ook haalde ik nog een jas voor mijn schoonmoeder maar het was niet haar stijl en uiteindelijk heeft deze jas met oud en nieuw, op een feestje een nieuwe eigenaresse gevonden.

Al met al een geslaagde kringloop hopping dag. Volgende keer eens kijken of we nog een leuke kringloop kunnen vinden.

Reacties zijn gesloten.