Kerstcadeaus, Treat Yo’self en IJmonder van het Jaar 2016

Zoals iedereen vind ik cadeaus krijgen ook best wel leuk al koop je als moeder toch eerder met de feestdagen in huis iets voor jezelf. So I did.

Ondanks dat ben ik toch ook verwend met wat andere leuke zaken en bij deze deel ik ze even. Gewoon omdat het kan. Daarnaast wil ik jullie graag  nog iets leuks vertellen.

Voor mijzelf haalde ik bij de Hema een glazen pot/vitrine achtig ding. Ik wilde er eerst een vetplantje in zetten maar ik vind hem nog leuker om er mijn speciale stenen in te bewaren.

Ook haalde ik voor komend jaar weer een notitie boek met wat bijpassende pennen.

Ik weet niet of je het herkent maar ik heb zoveel notitieboeken alleen heel vaak gebruik ik ze niet. Toch blijf ik ze kopen met als doel eens een vol boek te krijgen. Ik heb er alvast mijn doelen voor 2017 in gezet. Vorig jaar deed ik hetzelfde met mijn andere en het is wel grappig om die naast elkaar te hebben liggen.  Ik wil deze gebruiken voor ideeën voor de site.

Van La familia kreeg ik allerlei stuff. Van mijn ouders op verzoek een heerlijke Slytherin sjaal, van mijn zusje Tony’s chocolade in diverse LE smaken. Daar ben ik nog niet aan begonnen maar daar komt uiteraard een artikel over, een taste test. Van oma en opa wat geld en een heerlijk geurzakje, van mijn schoonfamilie een boek en wat Franse CD’s

Van Meneer krijg ik nog een cadeau want die is nog steeds niet binnen en daarom heb ik nog steeds geen idee. Misschien komt het noooooooit meeeeer aan. Zullen we dan maar “extra liefde en een week rust?” op de lijst zetten. Begon het halve ei later van “tja ik dacht een weekend Londen is ook wel leuk maar het liep anders”  WHY DID YOU TELL ME? Are you a royal idiot?

Meneer en ik hobbelde ook nog even langs de zwarte markt (toch anders dan Londen he?) en als je toch in de Treat yo’self fase zit dan doe je dat ook gewoon.

Ik had voor mijn vakantieweek al de Harry Potter Lego game gehaald zodat ik die samen met Meneer kon spelen op de xbox 360. Alleen zijn we daar nog helemaal niet aan toegekomen. Die staat dus nog op de “to-do” games list.

Dan via tweakers scoorde ik de geweldige blue snowball microfoon voor mijn let’s play video’s. Betaald met oma haar kerst cadeau centjes dus bedankt oma. En hij is zooo leuk.

Op de zwarte markt haalde ik van microlego een charmander wat een enorm gedoe was. Op Instagram hebben jullie al een mooiere foto voorbij zien komen en daar kon je ook al zien hoe klein de lego stukjes waren.

Daarnaast kon ik het niet laten en was er een leuke aanbieding op het spel Super smash Bros voor de WiiU. Ik heb het spel altijd al leuk gevonden op de nintendo 64 dus ik ben benieuwd naar deze.

  

Dan haalde ik nog iets wat heel fout is en heel kitch maar zooooo mij. Ik gebruik mijn iPhone eigenlijk als extra camera, en als MP3 speler dus die heb ik altijd bij mij. Ik kocht een schud hoesje met holografische oud roze glitters en sterretjes. Hij doet mij denken aan vroeger in mijn jeugd, toen alles bijna met water en glitters was gevuld. Etuis, pennen en andere prullaria.

Het ronde ding is trouwens mijn popsocket waar ik nog steeds heel blij mee ben.

Uiteindelijk heb ik een prima (drukke) kerst gehad al ben ik zeer benieuwd waar Meneer ooit nog mee aan komt. EXPECTATIONS!

ps. charmender is al kapoet. Gevallen…*snif* 

Dan nog het volgende:

Mam (Marianne Stok)  is genomineerd voor “IJmonder van het Jaar 2016”  Doordat ze al wat jaren voedselpakketten maakt voor de minima in de omgeving. Dit jaar heeft ze diverse gezinnen met behulp van de AH Bouwens Sinterklaas cadeaus kunnen geven en 71 kerstpakketten met behulp van sponsoren kunnen uitdelen. Hoe leuk is dat? Een betere wereld begint bij jezelf toch?

Mocht je denken, jongens wat tof! Zou een stem enorm helpen. Hierdoor kunnen we namelijk nog meer gezinnen straks helpen. Stemmen op Marianne Stok kan HIER. Stemmen kan tot 25 januari.

Het nadeel is alleen dat als ze bij de top 6 komt er wordt verwacht dat yours truly gaat spreken in een vol kennemer theater. Not looking forward to that one.

Reacties zijn gesloten.