Snuffelmarkt in de Emergohal te Amstelveen (shoplog/review)

Zo zie je mij een paar weken niet online en zo spring ik ineens weer tot leven. Hoi allemaal, het is een drukke periode geweest. Zo is de oudste ineens negen jaar en daardoor voel ik mij toch lichtelijk oud worden. Alle verjaardagstress is geweest en we komen weer tot rust.

Dit weekend zaten we in de auto en zag ik een bord met “vlooienmarkt in Amstelveen” en voordat je het weet was je onderweg. We reden naar de Emergohal. Een sporthal ergens in een uithoek waar ze geen pinautomaten kennen.

We betaalde € 3,50 aan entree en voilà we mochten naar binnen. Meneer was meteen al klaar maar we gingen door. Uiteindelijk heb ik best wat leuke dingen op de kop getikt.

Meneer had meteen een mandje gezien met stenen eieren en nog vriendelijker was dat ik een klein stenen ei kreeg van de lieve mevrouw. Ze zag Meneer en mij een beetje bakkeleien en toen gaf ze hem als cadeau aan mij. Zo zoet.

Ik kocht bij haar ook nog voor 50 cent een cd.

Bij een ander iemand kocht ik deze drie boeken voor een euro

Het playstation spel kocht ik voor 50 cent bij een andere meneer maar er was een hele kraam waar ik verliefd op werd. Het is van een webshop die van alles verkoopt aan consoles. De beste man droeg een effing PAC MAN  pak. Ze hadden zelfs nog een oude sega staan!!

De webshop is trouwens 2dehandsgames.nl Ik ga er zelf ook nog even snuffelen.

Ik wilde heel veel kopen maar had niet heel veel spelletjes koop centjes. Splatoon wilde ik al heel graag voor de WiiU dus die nam ik nu voor € 25 en het Turtles spel voor de NES had ik vroeger als kind. Dat is dus pure nostalgie. Ik nam hem mee voor € 15

Dan wilde iedereen denk ik zijn Disney Films kwijt want OVERAL lagen Disney films. Meneer heeft er ook nog wat gekocht maar deze wilde ik graag hebben. Ze waren € 2 per stuk.

Laten we wel wezen iedereen verkocht dvd’s. De jongste dame heeft nog steeds een roze barbie tik en op de MAC kijken ze zelf dvd’s nu. Deze mochten mee voor een euro per stuk.

Als laatste haalde ik nog een leuk denk puzzel spel (groot fan van dit soort puzzels) voor 50 cent en betaalde ik aan een feisty puber meisje € 2 voor haar werkende tamagotchi van little pet shop.

Dat waren de koopjes van mijn kant.

Ja ik ben geslaagd. NEE ik zou ik niet zomaar weer hierheen rijden. De mensen waren aardig en gezellig maar er was te weinig voor € 3,50 entree.

Daarnaast is de organisatie een bende. Je kon nergens gewoon geld pinnen, moet betalen voor de wc en ze zijn brutaal tegen standhouders. Op een bepaald moment hadden enkele standhouders het gehad met de dag en begonnen met opruimen. De organisatie was not amused.

Ze riepen vol in de hel ruimte om dat alle standhouders moesten blijven staan, niet mochten opruimen en anders waren ze hun € 10 borg kwijt en dat was toch mooi zonde.

De toon….de toon was zo cringy, dat Meneer en ik keihard door de zaal aan het lachen waren tijdens deze mededeling.

Waarom spreek je in vredesnaam mensen op zo’n nare toon aan over een luidspreker.

Het gevolg was wel dat we nog een tijdje hebben staan geiten met sommige standhouders en ze begonnen waarschuwen dat ze niet mochten opruimen hoor, anders was je zo je bord kwijt. Iedereen was een beetje lacherig door de stommiteit was dit gebeuren.

Puntje bij paaltje. Ik ben helemaal voor snuffelmarkten maar dit was een ervaring an sich.

Reacties zijn gesloten.