Lootgaming Januari 2018

Het is zover dames en heren. Eindelijk heb ik een lootcrate in handen. Het heeft een hele lange tijd geduurd. In het begin was lootcrate niet beschikbaar voor mij omdat ik geen creditcard heb, nu hebben ze ook Paypal toegevoegd.

Ondertussen heeft lootcrate diverse soorten dozen. Voor de maand Januari had lootgaming een doos die als thema “Boss Battle” had. Ik had ook nog eens een code waarmee de doos inclusief verzending naar Nederland ongeveer twintig euro was.

I’m game. Ik heb er bijna anderhalve maand op moeten wachten maar nu is hij eindelijk binnen!

 

 

Nu vond Meneer dat ik eigenlijk een unboxing had moeten filmen maar dit is er niet van gekomen. Ik had twee stuiterballen in het huis rond dwalen, geen rust en al helemaal geen geduld. Je snapt wel wat ik bedoel.

De doos moest open.

Dit was het eerste wat ik zag. Ik begreep al van andere filmpjes (niet van deze januari doos, die wilde ik niet zien) dat lootcrate de binnenkant van de doos bedrukt bij het bijpassende thema zodat je een poppetje erin kunt zetten. Dat is teveel werk voor iemand zoals ik. Mijn kinderen zullen er vast blij mee zijn.

EDIT: Ik kwam erachter dat er nog een doorzichtig balkje bijhoort, die zat onder in de doos. Deze geeft optisch de illusie dat Dr. Eggman zweeft boven het groene plateau.

Als eerste een collectable van Dr. Eggman. Nu heb ik Sonic als kind soms eens gespeeld bij mijn oppas thuis want ik ben van de Nintendo, niet van de Sega. Dat is een van de consoles die ik nooit zelf heb gehad. Dat gezegd hebbende vind ik Sonic wel enorm leuk en uiteraard is Tails bom.

Met Dr. Eggman heb ik niet zoveel dus ik ga hier iemand anders mee blij maken. De kwaliteit van het figuurtje is wel goed, het is een zwaar figuurtje met mooie details.

Hier werd ik enorm blij van. Earthworm Jim! Dit is een metalen broodtrommel. Nu ben ik op een leeftijd dat ik geen broodjes meer meeneem naar mijn werk maar deze trommel kan ik prima gebruiken voor andere kleine troepjes.

Ik speelde het spel als kind en ik keek de tekenfilm. Sterker nog ik kan nog steeds het intro van de tekenfilm meezingen. In…..het…..Nederlands….. (ja dat is een minpunt, ik weet het)

Mijn grote zwak is en blijft uiteraard; Mario. Dat zal niet zo snel veranderen.  Ik kreeg een doosje met vier onderzetters van een stevig acryl. Helemaal top.

Er zit een shirt in van een goede kwaliteit, op dit moment van schrijven heb ik hem zelfs aan. De print is gaaf, de kleuren zijn bijzonder mooi  en dit shirt trekt de doos makkelijk over de twintig betaalde euro’s heen.

Het is meer dat ik niet zoveel heb met Conker’s bad fur day. Een spel wat Meneer mij vorig jaar nog probeerde te laten spelen. We hebben hem namelijk wel voor de xbox360. Meneer speelde dit toen hij jonger was. Ik speelde Banjo Kazooie. Ik vermoed dat Meneer uiteindelijk dit shirt wel zal inpikken.

Wel even een waarschuwing voor de dames met een grote boezem en een voller figuur. De shirts voor vrouwen vallen enorm klein.

Dit heb ik overal al gehoord. Er zijn behoorlijk wat klachten online te vinden gericht aan lootcrate met de vraag dit op te lossen. Ik had misschien beter de mannen maat kunnen aanhouden, die schijnt wel goed te vallen.

Ik heb voor nu de 3xl en die zit vrij snug en zal vergelijkbaar zijn met een mannelijke L of zelfs een M. Ik nam na alle horror verhalen het grootste model vrouwen shirt.

Absoluut een puntje om rekening mee te houden als je van wat lossere shirts houd, grote borsten hebt of een maatje meer hebt. Je kunt aangeven als je de doos besteld welke maat shirt of welk model shirt je erin wilt hebben.

Dan zit er blijkbaar in elke Lootcrate een pin voor iedere maand en elk thema. Deze diamand (vanuit de Sonic game) is gekozen voor Boss Battle, Januari 2018. Ik vind dat een leuke toevoeging. Ik tel de pin niet als vol mee maar meer als een grappige gimmick.

Vervolgens hebben we een opgevouwen poster met in dit geval de afbeelding van het langschap van Sonic. Ik vind hem tof. Jammer van de vouwlijnen maar ik waardeer dit soort art wel.

Op de achterkant van de poster zie je nogmaals even terug wat er allemaal in de doos van deze maand zat.

Wat vind ik nu eigenlijk van de Lootcrate of in dit geval de Lootgaming crate en zou ik nogmaals zo een doos kopen zonder te weten wat erin zit?

Ja ik zou opnieuw een Lootcrate bestellen. Sterker nog de lootgaming crate van februari is al onderweg.

Ik zou alleen niet voor het volle bedrag een lootcrate bestellen. In dit geval had ik telkens wat codes waarmee ik rond de twintig euro uitkwam voor deze verrassingsdozen. Zo is er een doos van Harry Potter voor vijfendertig euro. Dat is teveel.

Kijkend naar wat je krijgt kom je over je twintig euro heen. Vaak is gaming merchandise best prijzig en kun je voor een mooi goed shirt alleen al dit geld kwijt zijn. Een willekeurige Funko pop is vaak al iets van tien euro.  In deze doos heb je een shirt, een poppetje, een leuke broodtrommel en onderzetters. Prima.

We kunnen eerlijk zijn en zeggen dat ik liever een shirt had gehad van iets anders. Een Mario shirt zou het leukste zijn geweest maar ik had ook blij geweest met een superworm Jim of Sonic shirt. Ik kreeg precies een shirt van iets waar ik niets mee heb. Beetje jammer maar dat is het risico.

Als je het niet erg vind om lang te moeten wachten tot je een verrassingsdoos in huis hebt zou ik zeker eens een gokje wagen met een lootcrate. Bekijk van te voren goed op de site welke doos jou het meeste aan zal spreken en gebruik een code voor korting.

Zorg er ook voor dat je direct na het bestellen (wacht een dag) het abonnement stil zet. Dat je maar voor 1 doos gaat. Ik koop de dozen per keer. In principe is de lootcrate namelijk WEL een ABONNEMENT.

Je kunt ze prima eenmalig kopen, meteen jezelf afmelden en er is niets aan de hand. Ze zullen vragen of je het zeker weet en je zelfs de volgende doos voor de helft van de prijs aanbieden. Gewoon opzeggen en eventueel de volgende maand opnieuw een doos bestellen. Zo rol ik tenminste. Ik wil nergens aan vast zitten.

Ik ben benieuwd naar mijn doos van Februari. Deze heeft als thema “Heroic”

Mocht ik er zin en tijd in hebben film ik de volgende box als een unboxing. Je kunt de dozen bestellen bij Lootcrate.com

 

 

 

Reacties zijn gesloten.