Frisse wind, sneak peak in mijn huiskamer

Ik vertelde dat ik een frisse wind nodig had. Als ik in zo’n staat van zijn ben, ga ik ook snel aan de gang. Wel doen we het met een budget want veel geld heb ik niet. Altijd bawling on a budget.

Hoe staan we ervoor?

Bank van Mp 40 euro, een aanhanger 10 euro en lieve mensen die helpen tillen “priceless”

Wat ik geweldig vind is dat het onderstel van de bank dezelfde eiken kleur is die matcht met de salontafeltjes en de eettafel.

Donkergroene Kussentjes van Ali 8 euro per stuk. Groene kussentjes met patroontje, Action 4 euro per stuk. Binnenkussentjes bij Action 1,50 per stuk. De vrolijke deken komt van een Kringloop voor 3 euro.

Het leuke trio van tafeltjes komt bij de Kringloop vandaan voor 9 euro.

Schilderij van Ali, acryl 39 euro. Hij is 120 bij 75. Gespannen door mij en zoals je ziet moet ik dat overnieuw gaan doen.

Bloempotten van de Dekamarkt in dezelfde mooie groene kleur als de kussentjes 5 euro per stuk. De krukjes heb ik ooit gekocht bij de Action voor 5 euro per stuk. Deze stonden in Kudel en zijn nu weer hier.

Kringloop winkel lamp. Gratis. Snoer om te fixen 7,50. Deze is handig omdat ik hem omhoog en omlaag kan halen. Het schilderij is een print van Monet en komt bij een Kringloop vandaan. Die hing eerst ook te Kudel. Helaas is het glas tijdens verhuizen een beetje gebarsten. Dus dat moet nog gemaakt worden. Plafonnière van marktplaats 12,50. Hij past super bij de andere lamp in huis. Deze hangt aan het plafond boven mijn televisie.

Deze mooie antieke naaikist waar mijn make-up inzit is nog steeds wen favoriet. Terug uit kudel en ooit daar gekocht voor ongeveer 10 euro vanuit een Kringloop.

De eettafel was gratis vanaf mijn moeder, het fijne is dat hij tot een groter formaat kan uitschuiven en hij zwaar geleefd eiken is. De stoelen kreeg ik ook gratis via een Facebook pagina. De bruine stoel was ooit van mijn stiefvader.

Het kleedje kwam bij de trekpleister vandaan voor 7 euro. Het houten plateau is van de Action voor iets van 3 euro. De glazen zijn diverse vanuit kringloopjes of eigen collectie.

De kast heb ik voor 10 euro gehaald vanaf een Facebook pagina en ik ben er helemaal verliefd op. Ze hadden er twee staan maar ik kon er helaas maar eentje kwijt.

De bakken met konijnen heb ik van mijn moeder gekregen ook vanuit een kringloopwinkel.

Ik heb nu even het kleinste tafeltje naast de kast neergezet maar ik wil nog bij een kringloop op zoek naar een hoog plantentafeltje van eikenhout. Die komt daar dan te staan.

Dat moment dat je begint te verven snel rond zes in de avond en je verf is net op bij het laatste stuk! Dit staat voor volgende week op de planning.

Ik ben nog steeds helemaal down met mijn grote houten puzzel. Leuk statement item.

Nog wat leuke shots gewoon omdat het kan! Things that make me happy.

Geeks unite; Hoeveel geek referenties spot jij op dit moment?

Zo en dat is een sneak peak vanuit mijn huiskamer. Het geeft een ander beeld en meer rust.

Eerst had ik een grote grijze hoekbank, een wit tafeltje, een lichte eethoek met rieten stoelen. Vrij basic en saai eigenlijk. Mijn print van Escher hangt nu in de gang trouwens. Daar ben ik nog steeds dol op.

Alles in huis gaat anders. Meer kleur, meer mijn stijl. Mijn huisje is klein maar fijn. Het heeft op dit moment een retro vibe en ik heb er helemaal down mee.

Er veranderen nog kleine dingen maar in grote lijnen is dit ongeveer wel waar ik hang in mijn chewie pak. Points als je die referentie snapt.

Donker eiken, kleur en gezelligheid. Knus. Warmte. Laat de herfst maar komen.

Reacties zijn gesloten.