Mijn make up collectie

Sanne gaf vorige keer aan bij mijn artikel over mijn huis, dat ze benieuwd was naar wat er nu in de antieke kist zit.

Nu heb ik deze vraag vaker gekregen dus; Jullie vragen, ik draai.

Het is een grappig gezicht wetende dat ik in mjjn hoogtij dagen bij Beautytreat en als visagist een kantoor had vol met cosmetica producten. Nu na 10 jaar is het gereduceerd tot een kist.

Als eerste de kist. Ik heb hem gevonden in een kringloop in Aalsmeer. Hij is handgemaakt en staat op een los onderstel.

Hij komt uit 1947 en is daarmee geloof ik officieel Antiek.

Toen ik hem zag was het direct liefde op het eerste gezicht. Ik denk dat het een oude naaikist is maar ik wilde hem meteen gebruiken voor mijn make-up.

Op dit moment staat hij in mijn huiskamer omdat hij niet in mijn slaapkamer past.

Erop staat een plantje en mijn kwasten. Ja deze zijn vies. Ik gebruik ze niet zoveel en vaak heb ik dan een opleving en was ik ze allemaal in een keer. Nu is dat moment niet. De koker is wel een handige tip. De meeste mensen hebben niet mijn hoeveelheid kwasten en je kunt deze koker sluiten om je kwasten te beschermen of mee op reis te nemen. Je kunt deze halen bij Boozyshop.

Als je hem opent zie je als eerste de bovenste laag.

Mijn favoriete palettes en altijd een Biodermal PCLE serum als back up. Deze smeer ik iedere ochtend op na het wassen van mijn gezicht. Het Jaycelinn Hill palette vind ik een goede basis voor iedereen.

Dan hebben we vakjes met diverse items. Sommige zal ik hieronder laten zien maar oogpotloden, wenkbrauw stuff of lipsticks niet.

Een aantal van mijn favoriete blushes die ik vaak wissel.

Glitters en toppers voor extra vavoom in een look.

Als je de bovenste laag eruit tilt heb je wederom 4 grote vakken.

Een vak met basis producten voor het gelaat. Deze gebruik ik nu niet maar ze liggen er als ik ze nodig heb. Ik verander snel en veel van kleur dus ik heb altijd diverse tinten liggen.

De Z-pore is zo een product uit mijn Beautytreat tijd die ik bewaard heb. Dit is een primer die ik zo graag nog eens zou willen. De beste die ik ooit geprobeerd heb. Helaas kan ik hem nergens vinden. Volgens mij bestaat hij niet meer.

Blush. Ik ben er gek op. Vroeger dozen vol. Vandaag de dag maak ik ze ook echt eens op. Naast lipstick mijn favoriete item.

Zelf samengestelde palettes met oogschaduw. Ik blijf fan van Yaby. Verder heb ik redelijk wat MAC, MUG en Inglot.

Uiteraard enkele standaard palettes. Zoals je kunt zien zijn het meer basistinten waar je niet veel bij hoeft na te denken.

Ik bezit zelfs nog enkele oogschaduw mono’s.

Losse pigmenten. Zeker de duochrome zijn mooi over andere tinten als extra kick.

Dat is ongeveer wel de inhoud van mijn grote kist. Dit is niet al mijn cosmetica. Ik heb naast de bank nog een leuk oud sigarenkistje staan met hierin producten die ik vaak pak. Een soort “easy acces” bak.

Dan als laatste heb ik nog mijn make-up tasje. Iets wat ik snel in mijn tas gooi als ik ergens heen ga, als ik bij iemand blijf slapen en wat ik bijna dagelijks gebruik.

Uiteraard ben ik net als iedere andere vrouw. Graai in een willekeurige tas en je zult nog een lipstick of potlood vinden.Her en der in mijn huis liggen wat verdwaalde items.

Hoi ik ben Linda! Een chaotische tuttebol.

Toch is het oprecht bizar om dit terug te zien. Vroeger maakte ik een collectie filmpje en dan was je zo 30 minuten verder.

Ik heb nog steeds best wat items maar niet bizar veel. Gewoon iemand die van make-up houd. Ik koop ook alleen de basis items nog zodra ik een nieuw product nodig heb. Dan kijk ik ook meteen of er een nieuw product op de markt is die mij aanspreekt of dat ik een leeg item opnieuw hetzelfde koop.

Oogschaduw koop ik zelden tot niet meer. Ik heb voldoende, eerst maar eens de spullen die ik bezit opmaken. De enige producten die ik wel eens los haal omdat ik denk “oeeee nieuw, me like” zijn lipstick en blush.

Dus bij deze, van een kantoor vol cosmetica naar een oude naaikist die niet eens gevuld is.

Reacties zijn gesloten.