Verklaar de liefde.

Als ik ergens niet tegen kan is het spelletjes spelen met de gevoelens van anderen. “Dont hate the player, hate the game.” Of speel gewoon dat hele spel niet met iemand.

Wil je bij iemand zijn, maakt iemand je gelukkig, je aan het lachen, vrolijk, krijg je kriebels van die persoon? Ga ervoor. Volg je gevoel.

Wees die persoon die meer houd van. Wees die persoon die laat zien dat je geeft om iemand. Wees die sukkel voor de liefde.

Het maakt allemaal niet uit. Ga vol voor de mensen die je lief hebt. Ga vol voor de persoon bij wie je wil zijn. Maak het hof. Vertel wat je voelt. Sta voor de deur. Houd die speakers omhoog bij het raam. Straks is het te laat en ben je ze kwijt. Neem risico’s. De liefde is mooi en die moeite waard.

Ja, misschien breekt je hart eens. Misschien maak je eens een fout. Op het einde van de rit heb je dan een hart met wat littekens maar ook ervaring, vol liefde en een verhaal. Ga uit met een gebruikt en geleefd hart. Maak het een mooi verhaal.

Wees die speciale persoon.