Daten in de 30

Ondertussen zijn we bijna een half jaar verder en ben ik weer begonnen met daten. Ik kan je melden dat daten als dertiger best een apart fenomeen is. Niets is meer wat het lijkt en de termen vliegen om je oren. Mensen stellen meer eisen aan elkaar dan ooit en jezelf zijn of tevreden zijn met jezelf is iets waar weinig mensen nog aan doen.

Ik belandde snel op Tinder en leerde daar meteen al wat lessen. Zo heb je tegenwoordig een ONS en waar ik dacht als iemand bedoelde “Ik ben niet op zoek naar een ONS”  dat ze een avondje plezier wilde hebben, blijkt het compleet het tegenover gestelde. ONS is een one night stand. Dan heb je nog FWB aka Friends with benefits. De termen vliegen je om je oren.

De doorsnee man die ik zie op een app als Tinder is helemaal into festivals, reizen en sport. Ze houden van lekker eten, zijn redelijk vaak vegan of vegetarisch en roken is een absolute no go. Crossfit lees je overal en iedereen is “healthy” Veel mannen lijken een eigen bedrijf te hebben en willen graag een “lady” met een hoge opleiding die ze bij kan houden. Sommige mannen hebben letterlijk een lijstje met “eisen”

Er zijn uiteraard nog meer bijzondere smaken zoals bijvoorbeeld de vrije geest backpackers, die je regelmatig vind op het strand en die de wereld rond gaan. Je hebt een hele hoop mannen en stelletjes die op zoek zijn naar “spanning” aka een snelle wip. Dan wil ik nog even de bijzondere 50 shades of grey types vermelden, dat schijnt ook een ding te zijn. Opvallend zijn ook de getrouwde mannen die rondkijken of er wat leuks te snoepen is.

Als we kijken naar de hedendaagse maatstaven volgens een app zoals Tinder ben ik saai en klaar. Uitgerangeerd.

Ik ga niet naar festivals, veel te druk. Geef mij maar een goed boek. Ik drink, eet en rook.  Ik heb niet veel van de wereld gezien, ik werk en heb twee meiden. Ik voorzie ook niet dat ik de komende jaren ineens de hele wereld ga zien. Ik sport niet, ik zwem soms en doe alles op de fiets. Sterker nog ik heb nog steeds geen rijbewijs. Iets wat wel voor 2019 op de planning staat. Ik werk in de zorg wat nu niet echt bepaald een goudmijn is.

Ik ben geeky, draag onesies en game. Ik ben een kluns, direct, eerlijk, heb een donkere humor en drink whiskey. Soms loop ik heel vrouwelijk in jurkjes en daarna trek ik een onesie aan als ik een film opzet. Ik ben geen maatje 40 en verander regelmatig van haarkleur. Dat ben ik.

Ik heb al zoveel te horen gekregen;

 • dat pokemon misschien wat kinderachtig is
 • dat gamen voor mannen is
 • dat onesies aseksueel zijn
 • dat sporten mij wel goed zou doen
 • dat whiskey drinken nogal mannelijk is
 • dat mijn humor te donker is voor een vrouw

Je zou er bijna onzeker van worden. Gelukkig ben ik tevreden met mijzelf als persoon en bezit ik redelijk wat zelfvertrouwen. Ik heb niet de behoefte om dat te veranderen. Ik ben blij dat ik ondertussen in een staat van zijn zit dat ik niet iemand “nodig” heb. Het is “fijn” om samen met iemand dingen te doen. Een partner is een aanvulling, geen invulling.

ik ben iemand die een ander accepteert zoals hij is. Joh als jij wil sporten, doe je ding. Verwacht alleen niet dat ik met je mee ga rennen. Als jij naar een festival wil, ga lekker! Ga ik mijn boek lezen. Ik wil ook soms eens lekker stappen alleen met mijn vriendin. Er zijn genoeg andere dingen die we kunnen doen. Niet alles hoeft direct samen.

Jij bent jij, ik ben ik. Dat is juist goed. Dat maakt iemand interessant.

Mijn kinderen zijn nog zo een punt. Blijkbaar zijn er mannen die na een date direct denken dat ik verwacht dat ze een vaderrol op zich nemen. Man..ik ken je nog maar net. Mijn kinderen weten niet eens van jouw bestaan af en dat gaan ze voorlopig ook niet weten. Ze hebben een vader. Leer mij eens kennen, Linda. Ik ben ook nog een persoon naast mijn dagelijkse taak als moeder. Ja het is een onderdeel van mijn leven, een groot onderdeel zelfs maar het definieert mij niet als persoon. Als we het leuk hebben dan zie je ze vanzelf wel eens als het goed voelt voor beide. Tot die tijd, lekker laten. Weet dat ik moeder ben en weet dat ik het prima red, ik doe het al vijf jaar. Ik heb geen redder in nood nodig.

Dus ondertussen date ik een beetje rond en ontmoet diverse mannen. Ik ben nu al 4 keer in de “friendzone” gezet wat ook een prachtig iets is. “je bent leuk en mooi maar ik voel geen vuurwerk” Vuurwerk? Misschien is dat mijn schuld, ik geloof niet in vuurwerk. Ik geloof in een klik en kijken of er meer is. Ik heb teveel meegemaakt. Ik geloof dat “vuurwerk” lust is. Vuurwerk is leuk op 31 december en daarna weer klaar.

Ik kan eerlijk zijn dat ik  het in het begin het prettig vond om nieuwe mensen op deze manier te te leren kennen. Ook een eventuele vriendschap. Mensen zijn leuk en ik wilde wel wat nieuwe contacten. Ondertussen zijn we nu het punt voorbij ben dat ik nog een vriendschap aanga op deze manier. Ik heb maar zoveel “tijd” vrij voor mensen. Iemand kan nog zo verschrikkelijk lief en aardig zijn, als ik 2 uur moet reizen om je te zien en er is niet meer….dan geven we elkaar een hand en wens ik je een fijn leven toe.

Daten als je in de dertig bent is bijzonder. Je hebt volwassen mensen die al een heel ingericht leven hebben en ze kijken of die levens compatible zijn. Toen we jonger waren volgde we ons gevoel, nu is er een lijst met eisen.

Waar zijn we mee bezig?

Waarom zit jij op zoiets als Tinder dan Linda? Nou ik ga niet veel uit en als ik ga stappen ga ik met mijn vriendin en ben ik niet “zoekende” Ik werk en heb de meisjes. Het is een manier van in contact komen met iemand.

Ik ben ondertussen al in bijzondere situaties terecht gekomen. Want “hallo, ken je mij een beetje?” Deze impulsieve spring in het veld heeft een talent voor aparte situaties. Ik denk dat ik zo langzamerhand eens wat van deze momenten ga delen hier, je hebt een blog of niet. Geloof mij, sommige zijn te grappig of te stom voor worden. Het is in ieder geval niet saai.

Ik ben heel benieuwd naar wat ik nog ga beleven want ja, ik ben die sukkel voor de liefde en opgeven daar doe ik niet aan.

52 gedachten over “Daten in de 30”

 1. It’s actually a cool and useful piece of information.
  I am glad that you simply shared this useful info with us.

  Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 2. I’m curious to find out what blog system you’re working with?
  I’m having some minor security problems with my latest site and I would like to find something more safeguarded.
  Do you have any solutions?

  My website; download kiss918

 3. I am extremely inspired along with your writing abilities and also
  with the format for your blog. Is this a paid subject or did you
  customize it your self? Either way keep up the nice high
  quality writing, it is rare to look a great weblog like this one these days..
  0mniartist asmr

 4. Hi! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?

  My blog looks weird when browsing from my iphone. I’m
  trying to find a template or plugin that might be able to fix this issue.
  If you have any recommendations, please share. Cheers!

  Feel free to surf to my web page; download wukong333 original

 5. Thank you for the auspicious writeup. It actually was a enjoyment account it.
  Look advanced to more introduced agreeable from you!
  However, how could we keep in touch?

  Also visit my page i1 mega888

 6. wonderful issues altogether, you just gained a new reader.
  What would you suggest in regards to your publish that you just
  made a few days in the past? Any certain? asmr 0mniartist

 7. Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few
  of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

  asmr 0mniartist

 8. Hi there to every one, for the reason that I
  am really eager of reading this web site’s post to be
  updated regularly. It includes nice information.

 9. What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this paragraph i thought i could also make
  comment due to this sensible piece of writing.

 10. Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you might be a great author.I will make
  sure to bookmark your blog and will often come back at some point.
  I want to encourage yourself to continue your great posts, have
  a nice evening!

 11. My brother suggested I might like this blog. He was totally right.
  This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this
  info! Thank you!

 12. I’m not sure where you are getting your information, but good topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.

  Thanks for excellent information I was looking for this info
  for my mission.

 13. Howdy! Someone in my Facebook group shared
  this website with us so I came to check it out.
  I’m definitely loving the information. I’m book-marking and
  will be tweeting this to my followers! Superb blog and excellent design.

 14. If some one wishes expert view about running a blog then i
  advise him/her to go to see this webpage, Keep up the good job.

 15. If some one wishes to be updated with latest technologies therefore he must be pay
  a quick visit this web page and be up to date
  every day.

 16. Pretty part of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that
  I acquire in fact enjoyed account your weblog posts. Anyway I will be subscribing in your feeds
  and even I success you get right of entry to consistently fast.

 17. Hello there! Do you know if they make any
  plugins to safeguard against hackers? I’m
  kinda paranoid about losing everything I’ve worked
  hard on. Any recommendations?

 18. Fastidious response in return of this query with real arguments
  and explaining everything concerning that.

 19. I was more than happy to find this page. I want to to thank you for your time due to this wonderful read!!

  I definitely appreciated every little bit of it and i also have you saved
  to fav to see new stuff on your website.

 20. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog writer but I’m still new
  to the whole thing. Do you have any helpful hints for rookie blog writers?

  I’d certainly appreciate it.

 21. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures
  on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any responses would be greatly appreciated.

 22. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty
  finding one? Thanks a lot!

 23. Thank you a bunch for sharing this with all of us you really recognise what
  you’re talking approximately! Bookmarked. Please additionally discuss with my web site =).
  We may have a hyperlink exchange agreement between us

 24. Hello, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I am attempting to find things to improve my
  site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 25. scoliosis
  This paragraph will assist the internet visitors for setting up new
  website or even a weblog from start to end. scoliosis

 26. scoliosis
  I was extremely pleased to discover this website. I need to to
  thank you for ones time for this particularly wonderful read!!
  I definitely enjoyed every bit of it and i also have you saved as a favorite to see new things in your website.
  scoliosis

 27. scoliosis
  Simply desire to say your article is as astounding. The clarity in your post is
  simply spectacular and i could assume you’re an expert on this subject.
  Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date
  with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the
  gratifying work. scoliosis

 28. I’m truly enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes
  it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you
  hire out a designer to create your theme? Great work!

 29. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 30. scoliosis
  Its like you read my mind! You appear to grasp so much about this, like you wrote the ebook in it
  or something. I believe that you just can do with a
  few p.c. to pressure the message home a bit, but instead of that, this
  is great blog. A fantastic read. I will certainly be back.
  scoliosis

 31. scoliosis
  If you would like to increase your knowledge just
  keep visiting this web page and be updated with the newest gossip posted here.
  scoliosis

 32. scoliosis
  Hello, i read your blog occasionally and i own a similar
  one and i was just wondering if you get a
  lot of spam comments? If so how do you stop
  it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me crazy so any support is very much appreciated.
  scoliosis

 33. An intriguing discussion is definitely worth comment.
  I do think that you need to publish more about this subject
  matter, it might not be a taboo subject but generally people don’t talk about such issues.
  To the next! Kind regards!!

 34. Link exchange is nothing else however it is simply placing the other person’s website link on your page at appropriate
  place and other person will also do similar in favor of you.

 35. It’s amazing to pay a quick visit this web site and reading the
  views of all mates regarding this piece of writing, while I am also zealous of getting
  know-how.

 36. Wonderful blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for
  a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused ..
  Any recommendations? Bless you!

 37. Please let me know if you’re looking for a article author
  for your blog. You have some really great articles and I feel I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely
  love to write some content for your blog in exchange for a link back to
  mine. Please send me an e-mail if interested. Thank you!

 38. Good day! Do you know if they make any plugins to assist
  with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog
  to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Cheers!

 39. It is the best time to make a few plans for the longer term and it’s
  time to be happy. I’ve learn this put up and if I could I wish to
  counsel you few fascinating things or tips. Perhaps you can write subsequent
  articles referring to this article. I desire
  to read even more things approximately it!

Reacties zijn gesloten.