1. Meneer de Sportfreak

Laten we deze reis eens beginnen. Welkom in het leven van mij.

Dit is een oud verhaal van een aantal jaar geleden, ik denk zo een 4 jaar terug. Ook via Tinder van voordat ik mijn ex Jelle leerde kennen. Als ik toch ga beginnen met met foute verhalen dan heb ik er ook nog een paar vanuit die tijd. Deze is mij altijd bij gebleven. Ik begin dan ook met deze omdat dit zo bizar was. Langzaam aan gaan wij richting de hedendaagse verhalen toe.

Ik weet nog dat deze jongen in Zwolle woonde. Dat ik daarheen ging voor een date. Vanuit mijn woonplaats denk ik zo een 3 uur OV. Volgens mij werkte hij op een vrachtwagen in verband met transport van kaas. We hadden toen een tijdje gepraat (de tijd dat ik nog weken wilde bellen en chatten omdat alles nieuw was) en hij besloot mij die omgeving te laten zien. Helemaal prima.

Ik kwam daar aan en we hadden een leuke dag. We zijn langs de winkels gegaan, hebben wat gegeten, hij praatte over van alles en nog wat. Het was zo leuk dat ik spontaan bleef slapen bij deze man en we hadden een fijne avond.

De volgende dag  kwam de mindfuck nadat ik hem die nacht afwees voor “the devils tango” . Dat leek mij gewoon niet zo verstandig. Hij kon vaak genoeg roepen hoe leuk hij mij vond, ik was zijn “droomvrouw” maar ey, doe gewoon nu even niet. Hij was wat pusherig maar ik hield voet bij stuk. Beetje een afknapper voor mij.

Nu was deze man super sportief. Hij voetbalde, liep graag hard en was into mountainbiken, baseball en surfen. Prima toch? Doe je ding zou ik zeggen.

Hij bracht mij naar de trein en vertelde mij in de auto voor het station dat het niets zou worden omdat;

Hij zag zichzelf toch eerder met een sportief poppetje. Een meisje waar hij leuk naast kon staan. Zijn vrienden zouden het maar raar vinden als hij met een meisje “zoals ik” zou komen. Een rubensvrouw. Ik was helemaal aardig, mooi en superleuk. Hij vond mij nu al mooi maar als ik nu wat meer zou sporten en af zou vallen dan zou ik echt relatie materiaal zijn. Als ik daar voor open stond dan zou hij echt wat met mij willen maar nu kon hij het niet verkopen aan zijn vrienden.

Hij kon mij niet verkopen aan zijn vrienden omdat ik geen maatje 40 ben.

DUDE!!! Ben je helemaal van de pot gerukt. Ik heb nog nooit zo de neiging gehad om iemand letterlijk een klap in het gezicht te geven. Ik was witheet. Je probeerde eerst nog met mij naar bed te gaan. De complimenten waren vlogen om mijn oren en nu dit? Ik ben echt in een soort verbijstering de trein in gestapt en ik heb hem direct verwijderd.

  1. Mannen die zo pushen voor seks zijn een no go.
  2. Mannen die serieus een soort goedkeuring moeten hebben van hun vrienden omdat de vrienden een slanker meisje mooi vinden….STERF.

Op het moment van schrijven ben ik nog steeds flabbergasted dat dit mij is overkomen. Hoe onzeker moet je zijn als persoon dat je een partner zoekt die voor de buitenwereld moet voldoen aan een perfect plaatje? Ik hoop dat deze man ondertussen een paar cojones heeft gekweekt en dat heeft los kunnen laten want het blijft diep triest.

We kunnen vastellen dat deze man niet voor mij geschikt was. We kunnen ook vastellen dat ik helemaal leuk ben zoals ik ben en dat mijn zelfbeeld hier niet onder geleden heeft.

NEXT…

Reacties zijn gesloten.