Kringloopjes van de week. Ter Aar en Haarlem

 

Ik was recent weer eens bij mijn favoriete mensen uit Kudelstaart en de lieftallige Julia is net zo gek op kringloopjes als ik. We waren de avond ervoor wezen stappen en het leek haar een leuk idee om kringloopjes af te hobbelen.

We begonnen bij de Langeraar aka “De kleine Brug” in Ter aar.

Deze hadden een leuke actie waarbij alles 50 procent korting was. Ik vind het een hele leuke kringloop winkel en zag diverse fantastische items. Helaas is er maar zoveel ruimte in een auto en kon ik niet alles halen wat ik leuk vond.

Er stond nog een grote tafel spiegel waar ik achteraf spijt van heb dat ik hem niet mee had genomen en een klein tafeltje die fantastisch is maar waar ik helaas geen ruimte voor heb.

Toch haalde ik iets anders waar ik verliefd op ben.


Ik haalde een boek wat mij interessant lijkt en hier betaalde ik nu een euro voor.

Toen ik deze brocante stoel zag was ik verliefd. Ik kon hem niet laten staan al heb ik er niet veel ruimte voor.

Hij is ook heerlijk laag wat goed is voor deze kleine hobbit en er zit een vering in. Perfect als stoel om lekker in te lezen. Perfecte conditie en in plaats van 65 euro mocht ik het boek en de stoel meenemen voor 30 euro samen. Ondertussen heeft hij een plekje in mijn kleine huiskamer gekregen.

Vervolgens reden we naar een andere kringloop winkel. We gingen naar de Ter Aarse kringloop die bij een keukenwinkel aan de overkant zit.

In deze winkel hadden ze wederom een aantal leuke items maar Julia zocht zelf een hoge planten pilaar en kwam deze tegen. Deze vond ze zelf niet goed genoeg maar ik zocht al tijden naar een ronde pilaar. Ik kwam telkens alleen maar vierkante tegen. Voor mij was deze perfect. Ik vond hem ietswat duur maar omdat ik er al zo een tijd naar op zoek was heb ik er toch 15 euro voor neergelegd.

Deze staat nu op dezelfde plek in de gang als deze foto alleen heb ik er mijn orchidee op neergezet.

Toevallig was ik een dag ervoor met mijn moeder nog even langs Rattaplan gereden in haarlem en daar haalde ik onder andere 2 dumbells. Ik ben wat afgevallen en merk dat ik vleugels krijg dus ik zal iets aan arm oefeningen moeten doen om te proberen het iets strakker te krijgen.

Ook haalde ik dit stuk mooie rozenkwarts. Ik betaalde er 3 euro voor dus ik ben een tevreden hobbit.

Juul en ik hebben afgesproken om binnenkort eens een kringloop dag te doen in het nieuwe jaar dus dan eens kijken waar we belanden.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.