United Wardrobe

Ik heb te veel kleding en schoenen. Ik vind kleding namelijk leuk. Outfits samen stellen, er verzorgd uitzien, op zoek naar nieuwe combinaties, het maakt mij blij.

De meeste mensen die mij kennen zijn hiervan op de hoogte. Soms krijg ik wel eens de vraag hoe ik aan al die dingen kom, immers zou het allemaal goud geld moeten kosten. Nu valt dat best mee.

Linda is namelijk een slimme hobbit. Als het eventjes kan probeer ik leuke kleding items tweedehands te scoren.

Mocht ik het echt nergens vinden dan wacht ik een SALE af  en als ik echt verliefd ben kan het zijn dat ik er de volle pond voor betaal maar in alle eerlijkheid gebeurd dat zelden. Daarnaast vind ik soms ook leuke items op plekken zoals Ali. (denk aan mijn leren broek voor 6 euro!)

Een plek waar ik veel kleding items vanaf haal is niet het geijkte marktplaats maar dat doe ik via United Wardrobe. 

Het leuke aan UW vind ik dat het een app is waar je alles duidelijk in kunt vullen. Je kunt snel contact leggen, je kunt bieden  en er is voor ieder wat wils. Ze hebben ook gewoon een site maar zelf gebruik ik eigenlijk altijd de app. Luxe op mijn telefoon rondsnuffelen op de bank trekt mij meer dan op de computer zoeken.

Wat ik prettig vind is dat je betaald aan UW zelf en als je de items ontvangen hebt en wilt houden dan pas maken ze het geld over aan de verkoper. Het is een stok achter de deur dat je echt je items ontvangt en voor de verkoper dat de items ook echt netjes zijn anders hebben ze een probleem. Ook kun je UW een berichtje sturen als het te lang duurt voordat jij je pakket hebt. Immers krijgen de verskopers vijf dagen om iets te verzenden. In de app zelf kunnen ze ook de track en trace invoeren zodat je ook nog eens je pakket kunt volgen.

Ik heb het wel eens gehad dat de bestelde Timberlands waren verdwenen met de post. Het tracking nummer klopte ook niet. Ik heb een berichtje gestuurd naar UW en uiteindelijk kreeg ik gewoon mijn geld terug. Helemaal top.

Je ziet het bedrag en dat is zodra de verkoper uit Nederland komt altijd inclusief verzendkosten en exclusief 2 euro verwerkingskosten. Dit is als het ware jouw verzekering dat je de items krijgt.  Zodra de verkoper uit Frankrijk, Belgie of Duitsland komt kunnen er nog 8 euro aan internationale verzendkosten bij komen. Ja, je hoorde het goed er doen nog 3 landen mee met deze app! Hoe leuk is dat.

Natuurlijk is tweedehands kleding altijd een gok. Als je iets koopt wat je niet past is het je eigen risico. Bekijk dus altijd goed de foto’s en vraag om extra foto’s als je niet zeker bent.

Ze hebben diverse kleding items, brillen, horloges, cosmetica, tassen, schoenen, broches, riemen, parfum, onesies. Heerlijk gewoon. Het zoeken gaat ook gemakkelijk. Je kunt namelijk in het menu je eigen maten invoeren en zo zoekt hij alleen items die in jouw maat zijn. Dat scheelt weer spitten.

Veel kleding en schoenen die jullie voorbij hebben zien komen in mijn outfits op instagram  komen van deze app af. Vandaar dat ik het nu eens met jullie wil delen.

Misschien is het wel leuk om mijn aanwinsten van de afgelopen twee maanden te laten zien. Dit zijn de laatste tijd voornamelijk eigenlijk schoenen. Het is kouder, je wilt wel eens warme voeten als je een lage bloeddruk hebt. Ik heb mijn herfst en winter collectie schoenen aangevuld. Allemaal zijn ze lekker gevoerd.

Ik heb voor deze foto’s de originele foto’s van de verkopers gebruikt gecombineerd met een outfit van mij. Op deze foto’s heb ik ze zelf gekocht.

 

Ik betaalde voor de tijgerprint schoenen 17 euro. Ze zijn van Sascha. Ik heb geen idee hoe duur deze normaal zijn maar ik vind ze helemaal bom. Ja ook deze zijn gedragen maar daarom durf ik ze makkelijker buiten aan te doen met de herfst.

Voor de JJFW leren laarzen betaalde ik 22 euro. Die laarzen zijn speciaal voor de bredere kuit en in de winkel betaal je al snel meer dan 100 euro. De binnenkant is heerlijk zacht en houd warmte vast.

 

Voor deze Toms betaalde ik 40 euro. Deze kosten normaal 120 euro. Ze zijn echt zo goed als nieuw. Het meisje kon ze niet goed combineren en ik vind ze baas. Ze geven wat kleur aan een outfit. Sowieso ben ik behoorlijk fan van Toms. Het truitje haalde ik ook af van UW. Hij is lekker dun en toch warm. Hij is van Esprit en was 12 euro. De kleur vind ik enorm mooi. Op deze manier heb je toch een “duurdere” outfit voor een fractie van de prijs.

Zelf verkoop ik soms ook wat items die ik echt niet meer draag en ik een goed huisje gun. Dat is zodra ik weet dat het niets is voor mijn vriendinnen, die hebben natuurlijk altijd eerste keus. Ik zal een dezer dagen mijn kledingkast weer eens uitmesten en wat items erop zetten.

Nu heb ik geen idee of mijn code het doet maar je krijgt altijd standaard een code erbij. Als je die besluit te gebruiken krijg je vijf euro shoptegoed om mee te beginnen en als je wat koopt krijg ik ook weer vijf euro shoptegoed bij jouw eerste aankoop. Als iemand anders met jouw code lid wordt krijg jij dit zelf ook weer.

Al met al ben ik fan en haal ik graag hier items vanaf. Ellen heb ik ook al fan gemaakt en deze heeft haar sneaker collectie al behoorlijk aan gevuld via UW.

Bawling on a Budget!

 

Reacties zijn gesloten.