De donderdag deuntjes #1 (live)

Ik ga hem weer terug brengen. De donderdag deuntjes. Ik wil een aantal nummers met jullie delen die ik de laatste tijd graag luister en er misschien leren jullie weer nieuwe artiesten kennen.

Iedere week werk ik met een thema en vandaag is dat live of akoestisch. Ik wil jullie kennis laten maken met een aantal talentvolle artiesten met bijzondere stemmen. Mensen die echt heel goed kunnen zingen. 

We beginnen met Party Favor- van Billie Eilish. Jong meisje, fantastische stem. Hier gaan we nog veel van horen. Ze schrijft haar eigen nummers. Net een zeer goede cd uitgebracht die van begin tot einde sterk is.

Dan gaan we naar een nummer die sommige zullen kennen van de pop variant. Het is Asaf Avidian met the reckoning song. Een nummer veel gevoel erin.

LP – Lost on You Voor de duidelijkheid dit is een vrouw. Ja….I know. Haar stem is fantastisch en deze stijl daar ga ik heel hard op. Bijzonder en krachtig.

Kaleo is AMAZING. Zodra hij zijn mond hier opentrekt hoor je binnen 10 seconden al hoeveel talent hij heeft. Deze man heeft een rauwe stem en je hoort bijna geen enkel verschil tussen live of de cd. Dit is het nummer Broken Bones en je ziet hoe klein bijna huiskamerconcert dit is.

Sawyer Fredericks – I am a man of constant sorrow. Dit is een cover die hij zingt bij zijn auditie van the voice en dit was het eerste nummer wat ik hem ooit hoorde zingen. Vanaf dat moment heb ik hem gevolgd en ondertussen ben ik in het bezit van zijn cd’s.

Spreekt een van deze nummers je aan kun je in de cd lijst de artiest opzoeken en de volle cd aanzetten.

Reacties zijn gesloten.