Niet alle dates zijn slecht, welke leuke mannen vielen af?

Ik deel hier de laatste weken wat verhalen over mijn avontuur “Daten in de Dertig” . Ik wilde dit stuk voor jullie schrijven als verheldering.

Niet alle dates zijn stom of slecht. Sterker nog; de meeste dates zijn leuk. 

Jullie krijgen de dates te lezen waar iets opviel en dit kan goed of fout zijn. Jullie lezen dus niet alle dates. Daarnaast probeer ik zo te schrijven dat de privacy van iedereen gewoon netjes gerespecteerd blijft.

Ik heb enkele vriendschappen overgehouden aan het daten. Mensen waarmee ik echt een klik heb. Een relatie zou alleen niet werken tussen ons.

Deze mannen weten van mijn schrijven af en een enkeling vroeg al angstig of ik wat over ze zou gaan schrijven. Nee, in principe niet. Deze mannen waren aardig, de dates liepen soepel. Het was alleen snel duidelijk dat er geen romantische relatie tussen ons zou ontstaan. Dit kan zijn door de manier waarop ze op dit moment in het leven staan, door dingen die ze nu nog willen doen in het leven of er was niet op die manier een aantrekking.

Soms is iemand als mens leuk en is er een dusdanige connectie, dat je nog die persoon in je leven wilt. Je wilt samen nog dingen doen maar niet op een romantisch niveau.

Het gebeurt niet veel maar er zijn uitzonderingen. 

Zoals ik al aangaf heb ik een redelijk druk leven en kan ik gewoon niet met iedereen contact houden. Die tijd heb ik niet. Ik zie sommige vrienden nu al te weinig en dat vind ik jammer. (Dit jaar wil ik daar trouwens ook wat meer mee doen en zodra ik mijn rijbewijs heb wordt dat wel iets makkelijker.)

Dan heb ik nog een aantal dates gehad waar we gewoon beide zoiets hadden van “fijn leven verder”  De awkward dates, dat je beide niet echt op je gemak zit. Die zijn niet noemenswaardig. Je stopt eigenlijk beide met babbelen tegen elkaar na de date en dat is het wel. “Toedeloe idee”. Ik kan ze slecht voor de geest halen als ik heel eerlijk ben.

Van de goede dates die niet tot een relatie kwamen leerde ik wel degelijk dingen over mijzelf. Deze mannen lieten mij namelijk zien wat ik waardeer in een man, wat ik aantrekkelijk vind en wat ik wel zoek.

Meneer de lichttechnicus

Hele fijne date met MacDonalds, glowgolf en films.  Buddies. Deze man heeft een bijzonder plekje bij mij en dat weet hij. Dit kan niet anders..hij heeft mij een star wars lego advent kalender gegeven voor december. Als ik echt een issue heb kan ik bij hem terecht. Hij is alleen niet klaar voor een relatie op dit punt in zijn leven, misschien zal hij dit nooit zijn. Hij is ijs en ik ben vuur. Hij is extreem rationeel, ik een gevoelsmens. Hij is introvert en ik extravert. Uiterste. Waarom wij samen goed werken is een raadsel but if it’s not broken, dont fix it.

Het is prettig als je een gezamenlijke interesse deelt en hierover kan praten. Een man moet mij waarderen en dit kunnen tonen.

Meneer Kiwi

Gezellige  afspraak met muziek. Kunnen lang praten, goed drinken. Hij is alleen een soort van mannelijke variant van mij en dat werkt niet. Hij heeft een leuk kind. Ex globetrotter,  veel levenservaring en nog prettiger…veroordeeld niemand. Bliss.

Dominante mannen blijven leuk, ik heb daar toch echt wel een zwak voor. 
Verder vind ik een partner met levenservaring belangrijk.

 Meneer Facebook

Leuke dates met film, MacDonalds, poolen en de arcadehal. We waren samen gezet door een gezamenlijke kennis via Facebook. Hij voelde voor mij verder niets dan een vriendschap. Deze kon ik niet aangaan. Ik vind bijna drie uur reizen met het openbaar vervoer teveel van het goede voor een nieuwe vriendschap. Helaas. Deze man heeft mij nog geholpen met de surprises van de meiden. Hier blijf ik dankbaar voor.  Dit is een bijzondere man die een meisje erg gelukkig zal maken. Het is een van de mannen waar ik voor had kunnen vallen. 

Een man die ook praktisch meedenkt met kleine dingen is fantastisch. Heerlijk. 

Meneer Dierenwinkel

Een bijzonder lieve man. Ik kan met hem lachen en we kunnen samen gamen. Hij is galant en zal een vrouw altijd op haar gemak laten voelen. Ik ben alleen gewoon te dominant voor hem. Als ik vol op twitch kom is dat dankzij hem. Besides hij kan niet anders dan een plekje krijgen in deze lijst. Hij kwam met een goede whisky aan op de eerste date en gaf mij voor de feestdagen op steam een spel die we samen kunnen spelen. Ik bedoel…dat is een leuke man. Het meisje wat bij deze man komt mag in haar handjes knijpen.

Ik vind zelfvertrouwen erg belangrijk bij een partner en ik heb een zwak voor goede “ouderwetse” manieren. 

In de toekomst zal ik ook de goede dates meer gaan belichten. Het lijkt anders alsof ik alleen maar de rotte appels uit de mand haal. Dit zijn in ieder geval een aantal mannen die mij allemaal respecteren en lief behandelde.

Ik ontmoet dus ook gewoon goede kerels en de meeste dates zijn leuk. Het zijn alleen niet perse de goede matches voor mij.