De Donderdag Deuntjes #2 (instrumentaal)

Vandaag gaan we eens luisteren naar wat mooie stukken. Soms is het heerlijk om eens wat op de achtergrond aan te hebben zonder dat er doorheen gezongen wordt.

Ludovico Einaudi genaamd Elements. Hierbij kwam ik dankzij een date en hier ben ik deze man dankbaar voor. Prachtig nummer, geweldige muzikant, vol gevoel. Ik moest de eerste keer huilen van dit nummer.

Yann Tiersen met Comptine d`un autre ete. De meeste mensen zullen dit nummer misschien herkennen als de soundtrack van de film Amelie.

Kyteman – Sorry. Toen kreeg de trompet ineens een ziel, zoveel gevoel.

Lindsey Stirling – Master of Tides. Ik heb haar cd’s, haar clips zijn ook iedere keer prachtig gemaakt. De gimmick is uiteraard dat ze danst terwijl ze speelt.

2Chellos – Vivaldi Storm. Ik denk dat de hele wereld ondertussen deze chello spelers al kent, zo niet…wees voorbereid op talent en intens spel.

BONUS NUMMER.
Het is mijn site ik kan doen wat ik wil. Ik wilde gewoon erg graag dit nummer delen met jullie al is het niet instrumentaal.

Hugh Laurie kennen de meeste mensen als Dr. House maar hij speelt veel instrumenten en zingt ook. Ik heb twee van zijn cd’s waar ik dol op ben. Het nummer Kiss of Fire is een tango en een duet met Gaby moreno.

Reacties zijn gesloten.