De Donderdag Deuntjes #2 (youtubers)

Youtube heeft best wat leuke artiesten voortgebracht en er zitten een aantal talenten op.


Gabbie Hannah – Monster. Ik heb wel een zwak voor de stem van deze vrouw. Het nummer Honestly vertelt veel over hoe mijn relatie met mijn ex was maar dit nummer also hits close to home. Live is ze niet geweldig maar deze nummers zijn leuk uitgewerkt.

Tessa Violet – Crush. Tessa is een meisje die ik al jaren volg en ik heb meerdere nummers van haar gekocht. Deze vrouw kan live ook goed zingen en heeft een meisjesachtige stem. Dit is een vrolijk nummertje.


Todrick Hall – Low. De koning van Disney in mijn optiek en zijn producties zijn niet van deze wereld. Hij maakt echt stukjes kunst geinspireerd op Disney, zijn leven en the wizard of oz heeft een speciaal plekje bij hem.

Sofia Karlberg. Ze heeft een aantal fantastische covers neergezet. Ik vind dit nummer fantastisch. Ik heb hem gekocht en luister deze regelmatig.

Rusty Clanton – All my Favorite places. Een man met een apart stemgeluid. Het zijn veelal kleine liedjes met veel gevoel.

Superfruit – 1989 Ondertussen kennen de meeste mensen Pentatonix wel. Mocht je ze niet kennen dan mis je heel veel. Twee van de leden hebben samen een kanaal waar ze filmpjes uploaden en soms covers voor de fun opnemen.

Reacties zijn gesloten.