10. Meneer de Fotograaf

Hoi ik ben Linda, ondernemend en impulsief. Dankzij een vervelende planning zag het eruit dat ik afgelopen jaar alleen zou zijn met de jaarwisseling.

Totdat ik met een van mijn matches op Tinder aan de praat raakte. Hij zou oud en nieuw bij zijn ouders vieren maar had er ook niet al teveel zin in. Hij woonde in Zuid Holland waarop ik zoiets had van; hoe dan? Hij had mij gematched in Amsterdam waar hij werkt als fotograaf.

Deze man riep na een gesprek ineens….. “Ik ben impulsief maar wat nu als we samen oud en nieuw vieren vanavond?”

Dit hield in dat deze man en ik bij mij thuis deze avond zouden vieren. We zouden in ieder geval aan elkaar vast zitten tot de volgende dag omdat het OV stopte met rijden. Dat is nogal een risico. Überhaupt een man in mijn huis laten zonder hem te kennen is een risico.

Een ondernemende man   Hij gebruikte gifjes in de app waar ik om moest lachen  Aantrekklijke man 

Ik meldde hem dat ik niet zoveel in huis had maar genoeg voor een leuke avond en dat ik daarnaast mijn Tinder belofte wel waar wilde maken. Ik heb immers Jenga in huis.

“I will kick your ass in a game while wearing a onesie”

Toen hij vervolgens riep. “Ik moet het nu weten want dan gooi ik mijn onesie in een tas en ik kom eraan” was ik meteen game. Deze man draagt een onesie?  

En zo heb ik een fantastisch leuke avond gehad met interessante man. Hebben wij in onze onesies bovenaan mijn complex met champagne in grote sneeuwpop glazen geproost. Heb ik zijn ass gekickt met Jenga. Hij heeft mij laten “huilen” met een prachtig stuk muziek van Ludovico Einaudi.  (Ja, ja gevoelig meisje voor mooie dingen…. gecombineerd met drank.) We hadden een kleine discussie over het leven en daarna lachte we weer om andere dingen.  We gaven zelfs beide nog aan, elkaar leuk te vinden die avond.

Al met al, good time 10/10 would do again. 

De volgende dag zijn we rustig opgestart en heb ik hem weer richting de bus gebracht. We bedankten elkaar voor een leuke avond en beide hadden we geen spijt van de beslissing het samen te vieren.

Ik heb hem later een berichtje gestuurd dat ik open stond voor een “rematch” en toen bleef het ineens stil na een kort antwoord over dat hij het druk had. I tried again met een berichtje…nothing. Toen gaf ik het op.

We weten ondertussen wel hoe ik daarin sta. Ik wil iemand die voor mij gaat en niet iemand waar ik achter aan moet hobbelen. Iemand een antwoord op de app sturen is met 10 seconden gedaan. Je hebt geen 3 dagen nodig voor een “ja” of “nee” Ik wilde een berichtje sturen van “luister eens…” maar het is mijn tijd niet eens waard.

Bij deze man snap ik niet helemaal waar het mis is gegaan. Ik heb hier een volle dag over na zitten denken. We hadden het echt leuk en er was een klik. Soms zul je het nooit weten.

Ik ben deze man dankbaar voor een bijzonder leuke jaarwisseling. Daarnaast kwam ik dankzij hem erachter dat er  leuke, aantrekkelijke mannen zijn die wel hun zaken op orde hebben, die attent zijn en begrijpen hoe het leven werkt. Die bestaan gewoon ook nog.

Dit is het voordeel van snel afspreken. Je hebt een leuk avond en verder is het goed zo. We hebben ons moment blijkbaar gedeeld en dat was dat.

Is het netjes van hem om niets meer te laten horen? Nee. Ben ik zelf altijd netjes? Nee. Try to be, maar ik maak ook wel eens een fout zoals bij Meneer de Game designer. Misschien is dit karma. Ga ik verder hierop door zeuren, nope. Ik wil oprecht deze man en ervaring als positief blijven zien.

Hij loopt trouwens nog wel een stuk zeep mis. Mijn geweldig lieve Syrische buurman met wie wij hadden geproost die nacht met oud en nieuw, kwam twee weken later met stukken zeep aan die hij had gemaakt. Hij had er eentje meegenomen voor die aardig man met wie ik was die avond. Dit heb ik hem trouwens nooit gemeld. Ik gun hem dan ook weer niet zo een stuk fijne zeep als je niets meer laat horen.

Het is jammer maar c’est la vie.

Reacties zijn gesloten.