11. Meneer de Engelsman #2

Deel twee van Meneer de Engelsman? Weet je nog dat ik zei dat ik hem het eerste contact zou laten opnemen en hem met rust zou laten. Ik was weer verder aan het daten zoals jullie konden lezen.

Toen rond oud en nieuw kwam er een berichtje binnen en lichtte zijn naam in mijn telefoon op.

Pak er een kop thee of borrel bij. Ik vind het zelf altijd vervelend als mensen er twee delen van maken dus  dit is een lang verhaal. 

Hij gaf aan het druk te hebben en ernaast nog ziek te zijn. Die griep epidemie ook.  Hij bood wederom excuses aan en vertelde dat hij slecht is met berichten. Hier kreeg hij uiteraard een reactie op. Ik vertelde hem dat hij dat inderdaad was en dat ik hier een mening over had maar dat ik ondertussen mijzelf er niet zo druk meer om maakte. Ik was ook druk.

Nadat we bij Bumble ook gematched werden naast onze originele Tinder match, hebben we erom gelachen en stuurde we voor de grap via diverse platforms berichten naar elkaar.

Ja laat dit op je inwerken. Op dit punt in tijd had ik ondertussen zelfs Bumble op mijn telefoon. 

Even na oud en nieuw besloot ik hem eens een berichtje te sturen. Hierin vroeg ik vrij duidelijk of hij bang was om eventueel met mij verder te daten betreffende de mini mensjes aangezien zijn vorige verhaal en de radiostilte.

Ik wilde gewoon duidelijkheid hebben. Ik ben vrij direct als persoon en dit leek mij gewoon een goed moment om het dan maar direct te vragen. Als hij hier zoveel moeite mee had dan was het prima maar dan wens ik je wel een fijn leven verder.

Hij meldde dat hij wat dingen op orde wilde hebben in zijn leven, dat hij even in een chaos tijd zat. Ja hij vond de kinderen ietswat eng maar hij bleef bij zijn eerdere standpunt. Hij vertelde dat hij de neiging heeft om in lange relaties te stappen met het eerste meisje wat hij tegenkwam die hij leuk vind. Dat heeft hem in het verleden hem niet veel goeds opgeleverd. Dus hij wilde even tijd. (aka even rondkijken nog) Hij ging ervan uit dat de relatie waar hij nu in zou stappen wel eens de laatste van zijn leven kon zijn. Als hij namelijk in een relatie stapt gaat hij all in.

Hij wilde geen druk voelen om met mij iets te “moeten” omdat we zo goed samen kunnen opschieten. Hij wilde mij juist graag nog een paar keer zien en dan zien hoe het loopt. Zonder verplichtingen op dit moment.

Ik meldde dat ik ondanks dat ik hem wel leuk vind, er geen druk op leg. Sterker nog dat ik gewoon aan het daten ben met anderen. Immers wil ik iemand die voor mij gaat en kiest. Ik vertelde dat ik juist wat leuke mannen tegen was gekomen, alleen dat mijn probleem lijkt dat ik de goede mannen aan het denken zet over hun leven. (bv Meneer Klimgeit) Hij vertelde dat hij dit kon begrijpen.

Dat ik een fantastische vrouw ben en dat je een vrouw als mij als eindbaas moest zien. Dat je die niet gebruikt en dat je daarvoor kiest op het goede moment. Dat je zeker weet dat je daar klaar voor bent en die gelukkig kan maken.

Ik had hem immers ook aan het denken gezet. Ik zag het als compliment maar had wel zoiets van “wanneer krijg ik dan eens die goede man? ” Zijn antwoord; “Patience is a virtue”  Daar kon ik het mee doen.

Vanaf dat punt hadden we wel wat meer contact.

Nu kan ik hem hier afkappen als een soort cliffhanger maar zoals aangegeven gaan wij door met het verhaal.

Linda had plots een zaterdagavond vrij. Ik besloot naar Blast Galaxy te gaan om even mijn hoofd uit te zetten en lekker te gamen. Ik wilde er echt eventjes uit zijn na een rotweek. Mijn vriendin appte die avond rond 9 uur en  vroeg nog of ik mee uit wilde en dat ik dat dan even moest laten weten rond 11 uur in verband met de locatie uitzoeken.

Vervolgens appte een andere leuke man uit Amsterdam waar ik toen was of ik spontaan wilde afspreken. Dit zal  Meneer de Filosoof zijn. (nog geen date gehad op dit punt alleen contact via de telefoon). Dit liep qua planning onhandig en we liepen elkaar echt net mis door het OV dus ik besloot lekker naar huis te gaan. Nadat ik mijn pond had gemist was ik rond 11 in de avond thuis en vond ik het wel best. Het was koud en ik was klaar met de dag. Ik appte mijn vriendin dat ik ook geen zin meer had om uit te gaan en dat ik de week erop lekker met haar wilde gaan dansen.

Engelsman en ik hadden al wat geappt overdag en ineens ontstond het idee dat hij kwam hangen en gamen bij mij thuis omdat we beide nog wakker waren maar niet moe. Zo stond ik bijvoorbeeld om 1 uur ’s nachts een boterkoek te bakken. Dan heb je meteen een idee wat ik bedoel met nachtmens. Dit idee om af te spreken voltrok zich pas later in de nacht want hij besloot op zijn skateboard te komen.

Laat hem op je inwerken; Deze man ging ’s nachts op zijn skateboard naar een woonplaats waar hij niet bekend is omdat hij samen met mij tijd wilde doorbrengen. . Hij is twee keer verdwaald waarvan een keer zelfs in de duinen. Hij is bijna een uur onderweg geweest. Hij vond het geweldig en kwam koud maar met een grote grijns binnen.

Uiteindelijk hebben we tot in de ochtend muziek zitten luisteren om daarna nog de “The big fat quiz of everything 2019” te kijken. We hebben enorm veel gelachen. Ik heb een zwak voor engelse humor. De volgende ochtend (die komt snel als je pas rond half 3 er bent) is hij weer  richting huis gegaan met zijn skateboard. Fun times.

Hij vertelde mij bij de deur dat hij het de komende weken erg druk zou hebben met zijn werk maar dat hij mij graag nog eens zou willen zien. Ondertussen weet ik wat meer waarom hij het zo druk heeft maar ik ben oprecht benieuwd hoe lang het gaat duren voordat wij weer afspreken en of er weer radiostilte gaat volgen.

Als we heel rationeel kijken naar ons contact tot nu toe, kan ik ervan uit gaan dat het weer een tijdje stil zal zijn. Hij moet echt wat dingen op orde krijgen.

Ik blijf wel bij mijn punt. Nog steeds een zwak voor de Engelsman. Zodra wij samen zijn voelt het heel natuurlijk en relaxt alsof wij elkaar al jaren kennen.

Alleen ik  wil iemand die er vol voor gaat. Iemand die klaar is voor een serieuze relatie. Hij is nog niet op het punt dat hij dit aan kan gaan dus ik date gewoon verder.

Nu leef ik wel volgens de mindset dat mensen komen en gaan. Je moet ze los kunnen laten. Het gaat erom wat je van ze meeneemt en leert. Je leert van iedereen in je leven wel iets. Ik bekijk het liever positief.

Misschien is hij ondertussen uit mijn leven, dan zal ik altijd de man herinneren die voor mij ’s nachts op zijn skateboard naar mij toe kwam. Ondanks dat hij het ook leuk vond om samen wat te doen blijf ik dat toch stiekem romantisch vinden.

Want deze man is voor mij het bewijs dat ik heel hard ga op een man die van spontane acties houdt. Zo ben ik ook. Zo sta je vol in het leven en beleef je allerlei avonturen.

Wie weet volgt er nog een deel drie?

 

65 gedachten over “11. Meneer de Engelsman #2”

 1. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog site?
  The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright
  clear concept 0mniartist asmr

 2. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.

  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent
  post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!
  0mniartist asmr

 3. It’s perfect time to make some plans for the future and
  it is time to be happy. I’ve read this post and if
  I could I want to suggest you some interesting things or
  tips. Maybe you can write next articles referring to this
  article. I desire to read even more things about it! asmr 0mniartist

 4. Have you ever considered about adding a little bit more
  than just your articles? I mean, what you say is important and everything.

  Nevertheless just imagine if you added some great images or videos to give
  your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this
  blog could certainly be one of the very best in its field.
  Wonderful blog!

  my blog post mega888 ios download

 5. Remarkable things here. I’m very happy to peer your post.
  Thank you a lot and I am looking forward to
  contact you. Will you kindly drop me a e-mail? 0mniartist asmr

 6. Excellent way of telling, and nice article to take
  data on the topic of my presentation topic, which i am going to present in school.
  0mniartist asmr

 7. Useful info. Lucky me I found your website unintentionally, and I’m surprised why this
  coincidence didn’t took place in advance! I bookmarked it. asmr 0mniartist

 8. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar
  one and i was just curious if you get a lot of spam remarks?
  If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

  0mniartist asmr

 9. Actually when someone doesn’t know after that its up to other users that they will help, so here
  it occurs. asmr 0mniartist

 10. Simply wish to say your article is as astonishing.
  The clarity in your post is simply great and i could assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep
  updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the
  gratifying work. 0mniartist asmr

 11. Hello! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of folks that I think would
  really appreciate your content. Please let me know. Many
  thanks

 12. Hello! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new
  project in a community in the same niche. Your blog
  provided us valuable information to work on. You have done a extraordinary job!

 13. excellent points altogether, you just won a new reader.
  What would you recommend in regards to your publish that you
  just made a few days ago? Any sure?

 14. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you
  design this website yourself or did you hire someone to do
  it for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got
  this from. thanks a lot

 15. When someone writes an piece of writing he/she keeps the
  idea of a user in his/her mind that how a user
  can be aware of it. Therefore that’s why this paragraph is great.
  Thanks!

 16. Hello there, You’ve done a great job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends.
  I’m sure they will be benefited from this web site.

 17. It is in reality a great and useful piece of information. I
  am satisfied that you simply shared this helpful information with us.

  Please keep us informed like this. Thank
  you for sharing.

 18. When someone writes an article he/she keeps the plan of
  a user in his/her brain that how a user can understand it.
  Therefore that’s why this piece of writing is amazing. Thanks!

 19. Hey there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally
  recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.

 20. Very good blog! Do you have any tips for aspiring writers?

  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you suggest starting with a free platform like
  Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that
  I’m completely confused .. Any suggestions?
  Kudos!

 21. You’re so cool! I don’t think I have read through anything like this before.

  So good to find another person with some original thoughts on this subject matter.
  Seriously.. thank you for starting this up. This web site is
  something that’s needed on the internet, someone with a bit of originality!

 22. If some one wants to be updated with hottest technologies then he must be pay a quick visit
  this website and be up to date every day.

 23. Asking questions are actually good thing if you are not understanding something fully,
  but this paragraph offers nice understanding yet.

 24. Hey there! This is my first visit to your blog! We are a team of
  volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You have
  done a marvellous job!

 25. That is a good tip especially to those fresh to the
  blogosphere. Brief but very precise info… Thank you for sharing this one.
  A must read post!

 26. Hi, for all time i used to check web site posts here in the early hours in the
  break of day, since i enjoy to find out more and more.

 27. scoliosis
  I am no longer positive the place you’re getting your info, however great topic.
  I must spend some time learning much more or figuring out more.
  Thanks for excellent info I was looking for this info for my mission. scoliosis

 28. scoliosis
  I know this site presents quality based articles and additional information, is there any other website which provides these things in quality?

  scoliosis

 29. Pingback: tinder ipad
 30. scoliosis
  Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I may revisit yet again since I book marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.
  scoliosis

 31. scoliosis
  Hi there, just wanted to say, I liked this blog post.
  It was practical. Keep on posting! scoliosis

 32. Everything is very open with a really clear description of the challenges.
  It was truly informative. Your website is useful.
  Many thanks for sharing!

 33. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I
  provide credit and sources back to your website? My blog site is
  in the exact same niche as yours and my users would certainly benefit from a
  lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you.
  Many thanks!

 34. You could certainly see your enthusiasm within the work you write.
  The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say
  how they believe. All the time follow your heart.

Reacties zijn gesloten.