12. Meneer zonder de gele paraplu

Bumble is een app met een iets ander concept dan Tinder. Waar je bij Tinder elkaar direct aanspreekt als je elkander een like geeft zul je bij Bumble als vrouw de eerste stap moeten zetten binnen 24 uur. Daarna heeft de man ook weer 24 uur de tijd. Mocht er geen contact zijn in die tijd wordt de match opgeheven.

Op bumble ontmoette ik de grote vriendelijke reus *kuch* 2,03 *kuch* die Amsterdam leerzaam maakt. Door zijn lengte was er geen behoefte aan de bekende gele paraplu.

Deze man had een comic op zijn profiel staan van Sarah Andersen en laat ik die nu net heel grappig vinden altijd  Daarnaast kan het zijn dat ik best een ding heb voor mannen die veel te lang zijn voor mij   Schreef hij grappig  bezit een instagram met prachtige foto’s  heeft hij een toffe kledingstijl Sterker nog…denk dr who giddy   houd hij van cards against humanity  en ziet hij zichzelf als een redelijke nerd 

Nadat ik vertelde dat ik een talent heb om te verdwalen als ik afgeleid word kwam hij al direct met “dat hij een skill heeft om zijn eendjes niet te laten verdwalen.” En dat we die maar eens moesten testen. Smooth en grappig 

Hij kwam met het voorstel om naar de TonTon club te gaan. Dat is een arcadehal waar je ook bordspellen kunt spelen. Hij dacht dat ik dat wel leuk zou vinden  Hallo Meneer…how you doing?

Ik gaf aan dat ik de Blast Galaxy een leukere plek vond en die kende hij niet eens. BAM, Linda die een Amsterdammer eruit gooit. Puntje voor mij. Hij noemde mij daarmee wel een grotere nerd dan hem, wat niet acceptabel is voor een geek zoals ik. Ik gaf hem mijn instagram en meldde dat dit zou laten zien dat ik meer geek ben. Waarop hij met een prachtig detail kwam. Hij herkende het figuurtje van mijn berenbroche in een outfit foto. Hij benoemde deze dan ook. 

Thats it. Ik gaf mijn nummer, op richting de app.

Hier kwam ik na wat gepraat te hebben ineens tot een realisatie die ik al eerder had moeten hebben. Deze man werkt in het tourisme. Ik ben moeder en heb in de weekenden wel eens tijd om dingen te doen. Hij werkt in de weekenden. Ik vroeg hoe zijn weekenden zaten en  kreeg te horen dat deze leuke man van April tot Oktober druk zou zijn, inclusief vakanties. Precies contra van mijn schema. Als ik tijd zou hebben zou hij druk zijn, als ik druk ben heeft hij tijd.

Tegelijkertijd kwamen we beide tot dezelfde conclusie. Als we op date zouden gaan en we zouden elkaar wel degelijk leuk vinden steven we af op problemen. Op de lange termijn zouden onze schema’s een heikel punt gaan worden. Op date gaan zou inhouden dat we speelden met vuur en eventueel elkaars tijd zouden verdoen. Super rationeel eigenlijk.

Dus hield het voor ons op, geen date en fijn leven verder.

Dit hoort er ook bij, vandaar dat ik dit verhaal deel. Het zijn momenten die jammer zijn maar er wel toe doen. Immers hoort het bij mijn zoektocht naar wie bij mij past. Iemand die een compleet contra werkschema heeft is niet iemand die op dit moment in tijd bij mij zou passen.

Ik vind het prettig als een partner regelmatig tijd heeft om samen te zijn. Zonder schema’s die omgegooid dienen te worden. Zonder problemen. Gewoon samen eropuit.

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.