13. Meneer Dagbesteding

Bumble bracht nog een date voort. Namelijk een man uit Limmen. Nu moet je weten dat ik geen idee had waar dat ligt. Ik heb er google tegenaan gegooid. Ik begreep dat dit bij Castricum ligt en dat zou redelijk te doen moeten zijn.

Deze man was zo snel met zijn nummer erin gooien en een date voorstellen dat zelfs ik dacht “hold your horses, down boy” Iets verder praten graag. Alhoewel het wel degelijk ondernemend is  Ook gaf hij mij de optie tot of koffie….of diner…of een drankje. Wat ik maar wilde 

Zo kwam ik erachter dat deze man misschien een google sessie over mijn naam had gegooid en mijn blog kent….en had gelezen. Inclusief mijn avontuur over Daten in de Dertig.

Hij vond het vermakelijk  

Nu moet je begrijpen dat bloggen over wat ik meemaak voor en nadelen heeft. Je schrikt er mensen mee af omdat ze bang zijn voor hun privacy en je hebt mannen die snappen dat ik dit respecteer en dat ze niets te vrezen hebben op dat gebied. Deze man viel in de tweede categorie. Verder hebben mannen die mijn blog vinden natuurlijk een voorsprong van hier tot aan Jericho. Dus dan vind ik dat ik alles aan je mag vragen, immers weet je veel van mij ondertussen. Wie ben je? Wat doe je? Waar ben je geboren?

Zo gezegd, zo gedaan. Beste man is net als ik tweeling  woont gewoon lekker uithuizig   heeft levenservaring   vind bowlen en poolen leuk  een flirt  Lijkt op mij met wat hij wil  houdt van lezen  impulsief AF  best aantrekkelijk  leuke kledingstijl 

En na een dag informatie winnen vroeg hij nogmaals of ik iets met hem wilde doen.

Anyways, ik gaf mijn nummer en we were off. Toen gebeurde er iets wonderlijks. Ik besloot hem te bellen en daar had ik een grote mindfuck.
Hij klonk letterlijk als mijn maatje als in stem en accent. Dusdanig dat mijn eerste reactie was “oh crisis je bent West-Fries”  Waarop hij begon te lachen.

Want blijkbaar hebben de Friezen een aantrekkingskracht op Linda. De helft van de mannen tot nu toe waren Fries of wonen West Friesland. Hoe dan is dat een verborgen talent? Want ik vraag er niet om of zoek er niet op.

Mocht je denken “Is dat zo?” Vader van de kindjes, de rebound, Mijn ex , Meneer technicus, Meneer Klimgeit, Meneer zonder de gele Paraplu, Meneer Karaktervast….

In ieder geval besloten we facetime aan te gooien en hebben we een poos gebeld. Hij vond bellen veel leuker dan appen   Meneer besloot zijn aanbod omhoog te gooien naar poolen, bowlen, film en diner. Een hele dagbesteding. Risky maar wel een leuk idee.

1 gecancelde date later vanwege de griep zouden we dan toch echt wat samen gaan doen. Omdat ik niet handig dingen kan plannen lieten we de dagbesteding even voor wat het is en vroeg ik of hij vrijdagavond tijd had om af te spreken.

We spraken af in Haarlem *kuch* Spellenhuis *kuch* om daar te beginnen met een spelletje Jenga. Het staat op mijn profiel als semi-grapje en nu vind ik dat ik mijn belofte ook moet waarmaken. Jenga hoort erbij.

Nu had deze man nog nooit Jenga gespeeld. Hoe was dan je jeugd? We speelde een aantal potjes en daarna was het mijn beurt. Hij schaakt al vanaf zijn 12de en ik had nog nooit geschaakt. Hij besloot mij dit dan ook te leren, hij was hier geduldig mee en zorgde dat ik het leuk bleef vinden. Als ik een stomme zet maakte vroeg hij alleen of ik even wilde kijken of ik er zeker van was, hij was zeer netjes 

Ik vind schaken best leuk. Lastig en veel informatie om in te nemen maar best acceptabel. Ik haalde alleen veel regels van dammen erbij. Dat is toch echt een ander soort spel. Ik ben in ieder geval wel om!

Na sluitingstijd waren we beide nog niet moe en besloten wij om bij mij thuis gezellig door te babbelen en bieren. Ik heb genoeg slaapplekken dus dan zou deze man niet lastig hoeven te doen om naar huis te komen. Zo gezegd, zo gedaan.

Nu is deze man bekend met onesies. Toen ik hem ook mijn chewbacca onesie aanbood om relaxt in te hangen was hij daar helemaal down mee . We hebben in onesies lekker op de bank gehangen, wat gebabbeld over het leven tot een uur of vier. Daarna vonden we het wel best.

De volgende ochtend heb ik deze man weer richting de bus gebracht en hij vroeg of ik binnenkort nog eens met hem weg zou willen. Hij had wel een paar leuke ideeën.  

Later op de dag heb ik deze man bedankt voor de gezellige avond en zijn nette manieren. Dat ik open sta voor een tweede date. 

Er vielen mij tijdens de date kleine dingen op. Zo hield deze man telkens de deur open, was bezig met of ik wel het gezellig had, of ik nog wat wilde drinken of het ik het niet koud had. Echt met mijn welzijn. In mijn huis hetzelfde verhaal. Hij vroeg of ik met dingen kon helpen, bracht dingen naar de keuken alsof ik gast in eigen huis was,  kortom een heer. 

Verder luisterde deze man. Hij had oprecht aandacht voor mijn verhalen en interesse. Hij koppelde dingen terug en vroeg door.   Ook vroeg hij door over mijn manier van daten. Ik vertelde hem over casual daten en waarom ik voor deze manier van daten kies. Hij meldde dat hij dit zelf niet doet en hij echt kiest om 1 op 1 te daten maar dat hij mijn manier respecteerde, ondanks dat hij het niet echt leuk vind. Hij begreep het en geeft mij deze ruimte. 

Er zal dus zeker een deel twee komen met deze man, de klik is er. Ik ben benieuwd of de kriebel zal volgen.

Een succesvolle date. 

 

 

Reacties zijn gesloten.