16. Meneer Dagbesteding #2

We hadden een leuke eerste date en belde mij de zondag erop direct op. Hij zei dat hij even brutaal wilde zijn. Hij wist van mijn casual daten af en meldde dat hij dan gewoon voor de vijf dates wilde gaan en of ik vrijdag tijd had voor de tweede.

Wat ik zeer aantrekkelijk vind is dat deze man interesse toont in mij als persoon  Net als dat hij nu mijn casual dating terug koppelde. Als ik meerdere dates nodig zou hebben voordat ik exclusief ga dan wilde hij daar ook vol in mee gaan.

Hij vroeg of ik vrijdagavond tijd zou hebben omdat hij mij graag weer wilde zien. Ik vertelde dat ik op vrijdagavond beschikbaar zou zijn en als hij een leuk idee had ik van de partij was.

Uiteindelijk besloten wij af te spreken op Haarlem centraal en daar naar Purple Pool te gaan. Daar aangekomen gaf hij mij een presentje. Hij gaf mij twee flesjes “Blind Pig Cider” Hiermee kwam ik in aanraking door Bart in Alkmaar, alleen ik kon ze zelf niet halen. Ze schijnen bij de AH te koop te zijn maar ik heb ze nooit gezien. Niet hier bij ons in ieder geval. Hij wist hier vanaf en toevallig is het cafe waar ik deze destijds dronk de stamkroeg van deze Meneer. Het is een lief gebaar dat hij deze informatie heeft opgeslagen en hier iets mee besloot te doen.

Tijdens het poolen babbelde we over het leven, haakte hij nog even in op Casual daten, over hoe mijn vrienden hierin stonden en of hij al wat punten had gehaald. Toen ik Bart een foto stuurde van de flesjes cider als cadeau riep hij “Nice, marry that man” Waarop deze Meneer grapte dat ik misschien moest luisteren naar mijn maatje.

Na het poolen besloten we te gaan darten en vanaf hier werd het een wilde rit, de avond ging van nul naar honderd in een uur.

Hij had dit nog nooit gedaan dus besloot ik het hem te leren. Na een potje ging ik even naar het toilet en toen ik terug kwam zat hij met twee bier. Ik dacht eigenlijk dat wij klaar waren maar toen ik weg was had iemand aan hem gevraagd of wij op date waren. Toen hij dit beaamde kreeg hij van deze man twee bier met de mededeling “Dat is een heel leuk meisje, wees lief voor haar en ik geef jullie een biertje” Hier hebben wij enorm om gelachen en ik wilde deze man bedanken maar hij was al naar huis gegaan.

We besloten toch nog een potje te darten. Nu moet je weten dat deze man sociaal heel sterk is.  Hij babbelde net als ik met iedereen en binnen no-time stonden wij uiteindelijk spelletjes te gooien met vreemden. Darters zijn vrij sociale wezens, zeker met bier erbij. De groep breide zich snel uit tot een man of 12. Waarin iedereen sociaal met elkaar bezig was.

Snel had iedereen door vanwege zijn babbels dat wij op date 2 waren en dat hij concurrentie had. We werden beide apart ook uitgehoord. Dit werkte in zijn voor- en nadeel. Het nadeel is dat drie mannen probeerde hun nummer aan mij te geven. Immers had hij verteld dat ik nog rustig aan het rond daten was en deze mannen hoorde alleen maar “Linda is vrijgezel” Ik heb deze nummers niet aangenomen mocht je dit afvragen. Ik vind het allemaal even best. Deze meneer moest hier erg om lachen en vond het allemaal zeer vermakelijk. Het voordeel is dat ik ook door een aantal werd aangesproken (mannen en een vrouw) en dat ze vonden dat deze Meneer absoluut date 3 verdiende. Dat we leuk bij elkaar stonden.

Na een bepaald punt was het zo laat dat ik klaar was om naar huis te gaan. Meneer had al lang zijn aansluiting gemist maar ik had hem al gemeld dat hij prima mocht blijven slapen. We liepen naar de nachtbus nadat ik hem een aantal keer moest overhalen dat een taxi teveel van het goede was. Deze man wilde geen geld van mij aannemen maar hij had al de hele avond betaald en ook drank voor anderen betaald. Dit ging heen en weer maar ik weet dat het geen goedkoop avondje uit was voor hem. Ik mocht hier van hem niets over zeggen verder. Hij vond het een fantastische avond en alles was het waard geweest immers “Hebben we beide een leuke avond uit en Linda zo vrolijk in haar element rond zien huppelen was onbetaalbaar”
I know, deze man heeft een romantische kant en meldt dit soort dingen ook.
Thuis aangekomen waren wij beide wel klaar.

De volgende dag waren wij beide kapot en heb ik hem nogmaals bedankt voor de avond. Na lastig uit bed komen een stevig hapje heb ik hem terug gezet op het OV en hoopte hij mij snel weer te mogen zien.

Date drie?

Reacties zijn gesloten.