17. Meneer Karaktervast #2

Zoals ik al eerder aangaf hadden Meneer Karaktervast en ik een leuke eerste date en stonden we beide open om elkaar nog eens te zien.

Omdat hij al eens eerder had geroepen dat hij vrij direct is bij dates en snel meldt “Dit wordt het niet” had ik mijn twijfels.

Ik heb hem deze uitspraak niet horen maken dus ik besloot actie te ondernemen. Ik stuurde hem een berichtje waarin ik vertelde dat ik hem die opmerking niet heb horen maken en of dit inhield dat er een tweede date zou komen. Ook vroeg ik hoe we vuurwerk op een eerste date konden overtreffen als hij wel met mij weg zou willen.

Ik kreeg vrij vlot een berichtje terug waarin hij stuurde dat ik hem net voor was en dat de vraag simpel was “Deze jongen wil je zeker graag weer zien” daarnaast “ik kan 2 vuurpijlen meenemen?” Verder had hij al een leuk idee voor een date en wilde hij mij graag mee nemen naar Utrecht.

Nu had ik al een vermoeden toen hij zei dat ik in Utrecht zit wat ik enorm leuk zou vinden. In Utrecht heb je namelijk de  “Gamestate” een hippere arcadehal. Ik ben hier zelf nog nooit geweest dus ik was enthousiast.

Daarnaast moet ik zeggen dat ik het zeer attent vind dat een man oprecht kijkt naar wat een date leuk zou kunnen vinden en hier bereidt is moeite in te stoppen immers ligt Utrecht voor ons beide niet om de hoek. 

We besloten om de zaterdag erop die kant op te gaan en te kijken hoe de avond zou lopen. Ik vertelde dat ik een zwak heb voor lange stukken auto rijden samen en hij schoot hiervan in de lach en zei “of je het met mijn zangtalent kan uithouden is een tweede” Hier ben ik helemaal voor in. Na een gesprek over impulsief de auto in stappen en roadtrips maken kwam ik erachter dat deze man hetzelfde avontuurlijke karakter heeft als ik. 

In verband met een hond bij hem thuis en zijn wens eens whisky te proeven besloten we dat ik een tas mee zou nemen en dat ik bij hem kon blijven slapen. Het idee was bij hem thuis whisky te drinken, jenga te spelen en hij wilde mij graag eens zien rage gamen. Hij had net de nieuw uitgebrachte resident evil 2 gekocht voor zijn playstation 4 en dat leek hem het perfecte moment om deze eens te proberen. Mij werd de volgende dag een ontbijt beloofd.

Die avond nam hij mij mee en meteen hadden we het gezellig. We moesten erg lachen dat bij deze Gamestate wederom een bowling zit en we liepen direct verkeerd, de bowling in. We komen blijkbaar niet van het bowlen af. We hebben een aantal leuke games gedaan bij de Gamestate maar we hadden beide zoiets van…”leuk voor een keertje maar ik heb niet de behoefte om nog eens hierheen te gaan” Ik prefereer zelf echt de ouderwetse arcadehallen. Daarnaast vind ik het best prijzig met het ticketsysteem. Ook waren veel games buiten gebruik. Na een uurtje of twee hadden wij het hier wel gezien en was het op naar zijn huis.

Daar aangekomen heb ik mijzelf in mijn onesie gekleed. Deze man gaf mij groot gelijk. Lekker comfy hangen. We dronken whisky, hij won met Jenga en daarna heeft hij mij achter de tv gezet met Resident Evil 2. Wat een rotspel. Het is leuk om samen te doen maar ‘s nachts een beetje zombie schieten daar ben ik echt heel slecht in. Laten we wel wezen, ik schrik mijzelf gewoon de hele tijd kapot. Hij heeft bijna alleen maar zitten lachen. Het was een ervaring an sich, gamers zullen dit herkennen. Rond zes was het toch echt bed in en slapen.

De volgende dag kreeg ik het beloofde ontbijt inclusief verse just d’orange en hebben wij Ajax – Feyenoord zitten kijken. Meneer is een Feyenoorder (die Rotterdammer zit er duidelijk in) Vervolgens hebben wij toch wederom Resident Evil verder gespeeld en daarna  heeft hij mij netjes naar huis gebracht.

De klik is duidelijk daar. Met deze man kan ik enorm veel lachen, we zijn qua humor wel hetzelfde  We houden elkaar continu scherp en dat is best prettig. Zo lopen wij niet over elkaar heen.

In de auto hadden we het over hoe ik nu ervoor sta en wilde hij weten of hij veel concurrentie had die hij weg zou moeten spelen. Ik vertelde hem dat ik eigenlijk op dit moment nog echt maar 1 andere man zag en dat meneer Engelsman alleen maar stil was.  Hij had zoiets van “Dat valt mee. Ik had meer verwacht”  Ik kreeg te horen “neem je tijd, kijk bij wie het goed voelt” Hij date zelf 1 op 1 en zegt net als Meneer Dagbesteding dat hij mijn keuze begrijpt en respecteert. Bij thuiskomst grapte ik nog dat hij altijd kan weglopen gezien zijn track record van vrouwen snel weg sturen. Deze man vroeg lachend of ik serieus was, hij zou liever weer eens afspreken.

We gaan dus op naar date drie met deze man. Ik ben nieuwsgierig naar hem.

Ik kom dus op een punt uit dat het wat lastiger begint te worden. De tweede man die graag op een derde date wil. Voor de duidelijkheid deze mannen kwam ik op dezelfde dag tegen en vroegen mij bijna tegelijkertijd uit.  Er is duidelijk een klik of chemie met de mannen, ik heb het enorm naar mijn zin als ik met ze weg ben.

Ik ben nu bezig met deze mannen wat beter te leren kennen. Wie zijn ze, hoe staan ze in het leven. Ik praat nu wat meer met ze, zeker nu ik verder niet meer actief op dating apps sta.  Het wordt tijd om mijn gevoel beter te gaan bekijken op date drie.

 

 

Reacties zijn gesloten.