Wat een binnenkomer

Hoi. Ik had niet gedacht dat mijn eerste bericht Corona virus gerelateerd zou zijn als ik eerlijk ben. Het is een binnenkomer zullen we maar zeggen.

Waar het de afgelopen maanden op neer kwam is een samenloop van omstandigheden. Ik wilde in ieder geval graag bloggen maar…

1. Mijn lieftallige zombie MacBook gaf weer de geest.
Ik ga nog een poging doen om hem te maken maar het is een 2010 model. Dus “euhm tijd voor een nieuwe?” Dat ging niet zomaar (hallo, salaris in de zorg) en dat is een proces geweest.

En dan komen we bij het gekkenhuis wat mijn leven is want, natuurlijk gebeurd er veel als ik niet in staat ben om te bloggen.

Er zijn twee grote zaken waar ik nu niet over kan schrijven. Misschien ooit, ter zijner tijd. Beide hebben ze een behoorlijke impact in mijn leven. Een heeft betrekking tot iemand in de nabije omgeving die terminaal ziek is. Dan hebben we nog iets persoonlijks wat speelt betreffende mijn gezin. Mijn hoofd zit veel bij deze zaken maar het leven draait door en elke dag is een nieuwe. Ik moet vooruit kijken en doorgaan. Dat is alles wat ik nu hiermee kan doen.

Laat ik de situatie wat luchtiger maken. In een rap tempo heb ik hier voor jullie een lijst met stuff die gebeurde de afgelopen 3 maanden.

2. Ik had zelf wat persoonlijke familieproblemen rond de feestdagen. Familie perikelen en kerst. Ik zal niet de eerste of de laatste zijn. Ondertussen is alles wel degelijk opgelost.
3. Mijn vriendin kreeg een auto ongeluk 2de kerstdag.
Die is ondertussen weer fabuleus en rijdt een hippe nieuwe wagen nu. Dat gezegd hebbende, ik schrok enorm. Helemaal huilen en al die emotionele zaken die we wel eens doen als mens.
4. Ik werd ziek rond oud en nieuw, yay.
Volgens mij had ik geen Corona maar ik voelde mij echt hondsberoerd. Prachtige manier van het jaar afsluiten.
5. Ik kreeg enorm naar nieuws betreffende mijn gebit.
Dit wordt een hele update, inclusief röntgen foto’s maar het is erger dan we dachten. Het is in ieder geval geen “beugel” en klaar. Dit proces gaat lang duren en wordt pijnlijk.
6. Ik ontdekte TikTok.
I know…wederom de naam is “Beitjuh” zie het als reactie op mijn beugel nieuws. Ik moet ergens om gaan met de depressie die boven mijn hoofd hangt als het zwaard van Damocles.
7. Mijn Doerak is 12 jaar geworden.
Welkom puberteit en hoe ga ik daar in vredesnaam mee om. Dit is een dag tot dag situatie. Ik houd van haar maar soms..
8. Mijn vriendin is verhuist naar nieuwe woning in Zeeland
Mooi huis maar Zeeland…zucht. Ja…Zeeland. Het is rustig. Ver. Ik krijg een logeerkamer? Wist je dat ze een landelijk toernooi puzzelen hebben?
9. Ro besloot een maand hier te zitten met Lilo.
Dit om te kijken hoe het gaat met zijn poes, met hem en de meiden als ze langer dan 48 uur aan elkaar zijn blootgesteld. In mijn kleine woning. Iedereen leeft nog, dus dat is positief. Verder moet ik dit nog verwerken.
10. De Doerak is toegelaten op het regulier middelbaar onderwijs.
BAM, die wordt brugger dit jaar. Ze heeft enorm hard gewerkt en is nu weg vanuit het aangepast onderwijs.
11. Ik heb een nieuw huisdier.
Pip. Poes. Als hondenmens. Want ja, nu zijn de meiden een poes gewend en heb ik poezenspul in huis.
12. Mijn moeder is ziek.
Geen corona. Wel een acute hernia.
13. Ik heb een nieuwe MacBook!
Ik heb uiteindelijk een MacBook Air gekregen. BAM en zo zijn we het lijstje redelijk rond.

Verwacht nog wat kringloop artikelen want ik ben los gegaan de afgelopen weken. Iedereen kan wat meer zooi in het leven gebruiken. Ik vind het in ieder geval leuk om te delen. Ik heb een kast gekocht joh! Geen Ikea maar een antiek Frans ding. Heel volwassen enzo.

Er komt een update aan over mijn gebit, over de poes en ik had wat andere artikelen klaar staan uit 2019 (pre MacBook Pro sterfdag) zoals de lessen die 2019 heeft geboden enzovoorts. Beter laat dan nooit. Jullie gaan het zien en beleven.

Ik ben enorm dankbaar dat ik mijn uitlaatklep terug heb. Mijn omgeving trouwens ook want als ik mijn ei kwijt kan ben ik veel leuker als mens. En wijn…wijn is nu ook wel nodig. Bloggen en wijn.

Verder doe voorzichtig de komende tijd en zorg dat je wc papier in huis hebt.

Reacties zijn gesloten.