Kringloop te Velserbroek (eind 2019)

Ik had een vrije middag, mam had een vrije middag. Het was tijd om weer eens te kringloophoppen. Deze dag besloten we naar Velserbroek te gaan. We begonnen bij Noppes.

Noppes in Velserbroek is een grote kringloop waar je los kan gaan op kleding. Eigenlijk slaag ik hier altijd wel voor “iets” Ze hebben ook een aantal meubelen staan die ik mooi vind alleen die kan ik gewoon nu niet kwijt. Daarnaast als minpunt wil ik aangeven dat Noppes telkens duurder lijkt te worden. Nu gebeurd dit wel vaker maar dit keer viel het mij echt op als ik keek naar bepaalde items.

Ik had eigenlijk een redelijk succesvolle tocht en dat op vrijdag de dertiende. Bij Noppes bleef ik maar kleding uit het rek trekken. Vanwege tijdstekort moesten we gewoon snel naar de volgende winkel. Toch heb ik een aantal items gevonden waar ik blij mee ben.

Ik zat wel in mijn 5 euro spree. Voor alles betaalde ik 5 euro. Dit zijn de items die ik voor mijzelf heb gevonden. Voor Ro vond ik nog een broek en voor mijn dochter een shirtje bij Noppes en een paar gevoerde laarzen bij de ander maar die staan hier niet tussen.

Mijn “Ko de boswachter show” vest. Hij is enorm groot en ruim. Volgens mij een xxxl. Hij valt tot mijn knieën als ik hem recht trek MAAR er zit verstelbaar elastiek onder waardoor ik hem kan “poefen” Hij is warm, ruim en de kleur vind ik enorm leuk. Hij past perfect bij mijn gevoerde timba’s. Dit is enorm cozy. Het enige nadeel is dat hij geen muts heeft. Dan had hij perfect geweest.

In ditzelfde rijtje van veilig, warm en snuggly heb ik dit vest in een soort biet kleur gehaald. Wederom “oversized” aka te groot maar hetzelfde verhaal. Weer geen muts maar deze wil ik gebruiken op mijn werk dus vind het prima. Perfect als ik buiten aan het werk ben.

Dit is een projectje. Dit is een blouse die 3 maten te groot is MAAR daardoor valt de bovenkant snoezig en zomers. Doordat hij wit met rode stipjes is wil ik deze in een witte broek stoppen en dan eruit laten “poefen” Ik heb er in ieder geval een beeld bij.

Hier ben ik enorm blij mee. De spiegel! Hij is ongeveer een 100 bij 60 centimeter. Hij is zwaar en precies in de kleur en stijl van mijn woning. Er stonden er twee maar ik besloot er maar eentje mee te nemen die dag. Domme dodo die ik ben. Vervolgens heb ik de volgende dag alsnog gevraagd aan mijn moeder of ze de andere ook wilde kopen want laten we wel wezen; dat had ik direct moeten doen.

Ik heb dus deze spiegel nu 2 maal. Het lijkt mij enorm gaaf om in een andere woning deze twee bij elkaar te hangen of beide in een badcel. Waar vind je nu nog twee exact dezelfde spiegels van dit formaat, in deze stijl voor 5 euro per stuk!

Wederom, ik ben er heel erg blij mee. Joy is sparked.

Vervolgens zijn we achter de Noppes even naar een andere kringloop gegaan. Deze wordt vaak over het hoofd gezien omdat ze precies achter het gebouw van de Noppes zitten. Volgens mij heten ze letterlijk “Kringloopwinkel Velserbroek

Ik heb dus niet veel met kerstdecoratie. Ik heb een kleine boom met mijn jaarhangers en dan een verdwaalde decoratie door mijn huis. Dit boompje sprak mij aan en was maar 1,50. Hij is trouwens hoog joh! Iets van 45 centimeter lang, give or take.

Ik ben op zich prima tevreden met dobbelspelletjes en dit zag er leuk uit. We weten hoe ik denk over bowlen. Dit spel ging mee. Nog niet gespeeld dus ik heb geen idee. Ik had dit nog nooit gezien.

Edit: Hij is grappig, ik zou er niet meer voor betalen dan ik heb gedaan en dat was geloof ik een euro of iets dergelijks.

Ik ben helaas een foto vergeten te maken van iets waar ik nu even van baal. Ik kocht voor mijn schoonvader een spel voor kerst. Het spel komt uit de jaren 60 en is van hout. “Chinese Chess” Ik was erdoor gefascineerd dus heb ik het gekocht. Hij is alleen nu ingepakt dus sorry, bij deze een google foto.

Vervolgens moesten mijn moeder en ik snel op huis aan in verband met de meiden die uit school kwamen. Ik ben in ieder geval tevreden met deze aankopen. Daarnaast heb ik mijzelf weerhouden van een kerst colbert te kopen dus ik ben trots op mijzelf. De winnaars van vandaag zijn absoluut de spiegels.

Binnenkort ga ik weer eens op een andere kringloop af. Ik ben vaker geslaagd bij deze twee dus ik weet dat ik bijna altijd wel goed zit daar.

Dit is zo een mooi voorbeeld van een shoplog die klaar stond eind 2019 en toen “poef” Verwacht nog zo een 3 a 4 kringloop hauls.

Mijn schoonvader had eerst toen hij het doosje zag met kerst iets van “Uhm?” en toen hij het spel had uitgepakt vond hij deze interssant. Geslaagd dus.

En bij deze nog een foto van hoe mijn spiegels nu uiteindelijk in mijn huis hangen. Het maakt mijn huiskamer optisch een stuk ruimer. Wederom “Joy is sparked”

Reacties zijn gesloten.