Console peasant

Ik heb in het verleden al eens eerder geschreven over mijn voorliefde voor consoles.

Het begon als Petite fille toen ik van mijn vader de eerste echte grijze gameboy kreeg met hierbij donkey Kong. Een geniale uitvinding waar ik in verdwaalde. Van mijn moeder kreeg ik mijn eerste Nintendo (nes) met Mario en duck Hunt. In de avond speelde we samen deze spellen en daarmee was de toon gezet.

Nintendo was het mooiste bedrijf ter wereld en gaf mij Zelda, barbie, ninja turtles, star wars en nog zoveel meer.

Deze toon zette zich eigenlijk voort in mijn jeugd. De super nintendo (snes) met Mario 3 en Mario Kart. Dear baby Sith, wat een prachtige tijd. Mijn vriendin had de snes als eerste en daar zaten we op zolder urenlang te spelen.

Ze had ook als eerste een playstation 1 en zo maakte ik kennis met spelen als Tekken. Een andere kennis had een sega met Sonic. Voor Sonic heb ik altijd een zwak gehad trouwens. Misschien omdat ik zelf nooit die Sega heb gehad.

Uiteindelijk kwam daar de pc ook om de hoek kijken. Bij mijn vader mocht ik destijds bij de bibliotheek iedere week een spel lenen om te spelen. Daar ontwikkelde ik een voorliefde voor hidden object games zoals Monkey Island en Pink Panther. Toen kwam de Sims en dat was een game changer.

De consoles bleven komen maar ik bleef trouw aan Nintendo. De Nintendo 64 met een aantal van mijn favorieten Mario Party, Zelda, Banjo Tooie, Perfect Dark (ja ik had minder met Golden Eye) laten we Pokemon snap en Stadium niet vergeten.

Toen boog ik lichtelijk van mijn koers af met de Playstation 2. Deze bracht namelijk Singstar en Guitar Hero voort. Mijn karaoke hart had het niet meer. Ik heb mijzelf urenlang schor staan zingen. Ik was die rockster. Helaas heeft een boze ex ooit mijn Singstar spullen weggegooid dus die heb ik niet meer. Als een partner aan je consoles komt, trap deze de deur uit. Het zit mij nog steeds hoog. Ik heb nog wel 1 gitaar en een aantal Guitar Hero spellen, die uiteraard ook nog gespeeld worden. Plus Dead or Alive en Tekken…ik bedoel…ja, lijkt mij duidelijk.

En toen zat Linda op de ICT en daar begon ik tussen de jongens met andere games op de PC. Daar speelde we onder andere Unreal Tournament, Age of Empires, Return to Castle Wolvenstein. Ik ging vol erin. Als in, Linda ging naar LAN parties. Dat kunnen wij mijn first person shooter tijd noemen.

Even snel terug naar het heden.

Ik moet zeggen dat er wel een donkere vlek op mijn Nintendo verleden zit. Ik heb niet de Gamecube. Ook nooit gehad. Ik doe eigenlijk alsof die nooit heeft bestaan. Ik weet niet wat het is met de Gamecube, ik weet niet of ik op dat moment daar geen geld voor had, of ik de games niet interessant vond. Mijn zusje heeft hem wel, ik heb er op gespeeld destijds bij een bud en dat was het wel.

Op dit moment ben ik in het bezit van nog behoorlijk wat consoles. Ik heb de nes, snes, nintendo 64, playstation 2, Wii, WiiU, nes mini, de snes mini en de xbox 360. Daarnaast heb ik zo goed als iedere gameboy in huis maar dat is weer een ander verhaal voor een ander moment.

Wederom ik ben echt wel een console peasant.

Ja ik ben werkzaam geweest in de IT maar ik ben geen lid van het PC masterrace (ik schreef er al eens eerder over) . Het idee dat ik een gaming PC bij moet houden wordt ik persoonlijk niet goed van. Ik speel met heel veel liefde een aantal games op mijn mac zoals hidden object games en uiteraard nog steeds; De Sims . Ik heb een Steam account en probeer echt wat vaker te gamen op een pc, alleen….consoles hebben gewoon een bepaalde charme.

Nu kunnen we duidelijk vaststellen dat mijn voorliefde bij Nintendo ligt. Mijn mannelijke buddies hebben bijna alles deze liefde voor de Playstation dus bij deze kon ik daarop spelen. All good. We wisselen lekker af zo.

Nu een pijnlijk onderwerp. Ik bezit geen Nintendo Switch.

Ik heb er meerdere keren op gespeeld bij vrienden. Als een handheld vind ik hem geniaal. Als multiplayer device niet. Ik vind de controlers te klein en als je ze groot wilt maken moet je er serieus geld in gaan stoppen. Het is een behoorlijke investering. Als je die eenmaal gemaakt hebt en je hebt redelijk wat games op de WiiU zie je een overlapping met de games die de switch leuk maken (Zelda, diverse Mario varianten, Splatoon).

Begrijp mij alsjeblieft niet verkeerd ik wil absoluut een Nintendo Switch want….Pokemon. Dat is echt de drijfveer voor een Switch voor mij persoonlijk. Alleen nu nog niet. Misschien een Switch lite ter zijner tijd, als een gameboy idee. Misschien ooit tweedehands als iemand anders hem zat is. Ik heb geduld. Ooit komt hij.

Ik heb ook iets bizars gedaan. Ik mocht een console uitzoeken. Ik mocht de Switch kopen. Ik kocht de Playstation 4.

Het is een nieuwe fase in mijn leven. Ik ben namelijk gek op het spel “Until Dawn” en ik wil al tijden het spel “Man of Medan” spelen. Ik wil al helemaal Man of Medan spelen tegen mijn vrienden in de online modus. Dit was mijn kans. Ik heb hem met beide handen aangepakt. Ik ben dol op horror games zoals Resident Evil op de PS4 al zit ik wel degelijk in de gordijnen omdat ik het doodeng vind. Natuurlijk vanuit vroeger speel ik ook graag spellen als Mortal Kombat. Bij mijn PS 4 kreeg ik; Uncharted 4, The last of us en Ratchet and Clank. Ik kocht er los voor de meiden nog Plants vs Zombies bij.

Ik begreep dat Kingdom hearts ook nog wel eens leuk kon zijn voor de meiden maar daar moet ik nog even naar kijken. Mochten jullie aanraders hebben voor toffe games, deel ze alsjeblieft. Ik begreep al dat ik het beste online in de shop de spellen kan kopen en je kunt mij uiteraard vinden op (wat een verrassing) Beitjuh.

Nu jullie. Console of PC?

ps. Ik heb ondertussen ook Playstation Now om te proberen en ben erachter gekomen dat er Hidden object games tussen staan.

0

147 gedachten over “Console peasant”

 1. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I’ve learn this put up and if I may I want to suggest you some interesting things or suggestions.
  Maybe you could write next articles referring to this article.
  I want to learn even more issues about it!

  0
 2. I’ve been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like
  yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the
  net will be much more useful than ever before.

  0
 3. It’s the best time to make a few plans for the long run and
  it’s time to be happy. I’ve read this submit and if I may just I desire to suggest you some attention-grabbing issues or tips.
  Maybe you could write subsequent articles referring to this article.

  I want to learn more things approximately it!

  0
 4. It is appropriate time to make a few plans for the future and it’s time to be happy.

  I have learn this post and if I could I wish to recommend you some fascinating issues or tips.
  Perhaps you can write next articles regarding this article.
  I desire to read even more things approximately it!

  0
 5. It is perfect time to make some plans for the future
  and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I want to recommend you
  few attention-grabbing things or suggestions. Perhaps you could write
  subsequent articles relating to this article.
  I desire to read more things about it!

  0
 6. It’s perfect time to make some plans for the longer term and it is time to be happy.

  I’ve read this post and if I may I want to suggest you
  some interesting things or suggestions. Maybe you
  can write subsequent articles relating to this article.
  I wish to read even more issues approximately it!

  0
 7. Ahaa, its good dialogue on the topic of this piece of writing at
  this place at this weblog, I have read all that,
  so at this time me also commenting at this place.

  0
 8. I am really impressed together with your writing skills and
  also with the structure on your blog. Is that this a paid topic or did you customize it your self?
  Either way keep up the excellent high quality
  writing, it is uncommon to see a great blog like this one today..

  0
 9. I have been browsing online more than 3 hours these days, but I never
  found any fascinating article like yours. It’s pretty worth sufficient for me.
  Personally, if all webmasters and bloggers made good content material as you did, the web might be a lot more helpful than ever before.

  0
 10. Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and
  i was just wondering if you get a lot of spam comments?

  If so how do you reduce it, any plugin or anything you
  can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any assistance is very much appreciated.

  0
 11. I’ve been surfing online more than 2 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
  Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

  0
 12. I’ll right away snatch your rss feed as I can’t find
  your e-mail subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly allow me understand in order that I could subscribe.

  Thanks.

  0
 13. I have been browsing online more than three hours
  today, yet I never found any interesting article like
  yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net
  will be a lot more useful than ever before.

  0
 14. Pingback: tadalafil price
 15. I got this web site from my buddy who informed me concerning this website
  and now this time I am browsing this site and reading very informative articles at this place.

  Feel free to visit my web site :: live22

  0
 16. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  0
 17. I’ll immediately take hold of your rss as I can’t to find your
  e-mail subscription link or e-newsletter service.

  Do you’ve any? Please permit me realize in order that I may just subscribe.
  Thanks.

  0
 18. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any
  interesting article like yours. It’s pretty worth enough
  for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net
  will be much more useful than ever before.

  0
 19. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful info particularly the closing part 🙂 I deal with such info much. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

  0
 20. I’ve been browsing online more than three hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good
  content as you did, the net will be much more useful than ever before.

  0
 21. Howdy superb blog! Does running a blog such as this take a great deal of work?
  I have no understanding of coding however I was hoping to start my own blog soon. Anyway, if you have any recommendations or
  techniques for new blog owners please share. I know this is off topic but I simply needed to ask.

  Thanks a lot!

  0
 22. It’s appropriate time to make some plans for the future and
  it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions.
  Perhaps you could write next articles referring
  to this article. I desire to read more things about it!

  0
 23. What i do not understood is in reality how you are no longer actually much more neatly-preferred than you
  may be now. You’re so intelligent. You know therefore considerably in the case of
  this topic, produced me in my opinion imagine it from a lot of varied angles.
  Its like women and men are not fascinated except it’s something
  to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs outstanding.
  At all times deal with it up!

  0
 24. Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail.
  I’ve got some ideas for your blog you might
  be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

  0
 25. An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who had been conducting a
  little research on this. And he actually ordered me dinner because I found it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending time to discuss this matter here on your web site.

  0
 26. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both equally educative and interesting,
  and without a doubt, you have hit the nail on the
  head. The issue is something that too few folks are
  speaking intelligently about. Now i’m very happy I found this in my search
  for something concerning this.

  0
 27. İnstagram takipçi satın alma konusunda türkiye’nin lider sosyal medya ajansını denediniz mi? Sizde instagram takipçi satın al hizmetini ucuz bir şekilde kullanmak için hemen takipçi satın alabilirsiniz. Türk, gerçek, aktif, güvenilir ve en ucuz instagram takipçi satın alma hizmeti ile yükselişe geç. İnstagram takipçi satın al ve takipçini rakiplerine oranla arttır.

  0
 28. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple,
  yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between superb usability
  and visual appeal. I must say you have done a great job with this.

  In addition, the blog loads very quick for me
  on Firefox. Superb Blog!

  0
 29. Link exchange is nothing else except it is just placing the other person’s web site link on your page at appropriate place and other person will also do similar
  in support of you.

  0
 30. I don’t know if it’s just me or if perhaps everyone else experiencing problems with your site.
  It looks like some of the written text in your content are running off the
  screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well?
  This might be a problem with my browser because I’ve had this happen before.

  Cheers

  0
 31. With havin so much content do you ever run into
  any problems of plagorism or copyright infringement?
  My website has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but
  it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any methods to help protect against content from being stolen? I’d certainly appreciate it.

  0
 32. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or
  copyright violation? My site has a lot of unique content I’ve either created myself
  or outsourced but it seems a lot of it is popping it up
  all over the web without my agreement. Do you know any techniques to help reduce content from being ripped off?
  I’d genuinely appreciate it.

  0
 33. İnstagram takipçi satın alarak takipçi sayınızı arttırmak sandığınızdan çok daha kolay. Websitemizi ziyaret edin ve takipçi satın almak için paketinizi seçin. Ödeme yöntemlerinden dilediğinizi seçerek, güvenilir instagram takipçi satın alın. Hadi sende gel ve takipçi satın alarak, takipçi sayını arttır.

  0
 34. hey there and thank you for your info – I have definitely picked up
  something new from right here. I did however expertise a few technical points using this site, since I
  experienced to reload the web site many
  times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your hosting is OK? Not that
  I’m complaining, but sluggish loading instances times will
  often affect your placement in google and could damage your high-quality score
  if ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective interesting content.
  Ensure that you update this again very soon.

  0
 35. wonderful put up, very informative. I’m wondering why the opposite experts of this sector don’t realize this.
  You should continue your writing. I’m sure, you have a huge readers’ base already!

  0
 36. You made some really good points there. I looked on the
  web to learn more about the issue and found most individuals will go
  along with your views on this website.

  0
 37. Hey just wanted to give you a quick heads up and
  let you know a few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

  0
 38. Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to make your
  point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting
  videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

  0
 39. Hello! Do you know if they make any plugins to assist
  with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to
  rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Many thanks!

  0
 40. It’s actually a cool and helpful piece of info.
  I’m happy that you simply shared this useful information with us.
  Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  0
 41. You actually make it appear so easy along with your presentation however I find this
  matter to be really one thing which I think I would
  never understand. It kind of feels too complex and very wide for me.
  I’m taking a look ahead to your next submit, I will try to get the cling of
  it!

  0
 42. Hi there! This is kind of off topic but I need some
  help from an established blog. Is it difficult to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions?
  Thank you

  0
 43. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search
  Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please share.
  Thanks!

  0
 44. A further issue is that video gaming became one of the all-time most important forms of recreation for people of all ages. Kids have fun with video games, and also adults do, too. The particular XBox 360 is one of the favorite games systems for individuals that love to have a huge variety of video games available to them, plus who like to play live with some others all over the world. Many thanks for sharing your thinking.

  0
 45. My brother recommended I may like this blog.
  He used to be totally right. This post truly made my day.
  You can not imagine simply how a lot time I had spent for
  this info! Thanks!

  0
 46. First off I would like to say superb blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind.
  I was curious to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing.
  I have had a tough time clearing my mind in getting my ideas out.
  I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to be
  lost just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
  Appreciate it!

  0
 47. I used to be suggested this web site via my cousin. I’m now not positive
  whether or not this put up is written by means of him as nobody
  else recognize such detailed about my trouble. You’re incredible!

  Thank you!

  0
 48. I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article
  like yours. It is pretty worth enough for me. In my
  opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  0
 49. Its like you read my mind! You appear to know so much
  about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with a few pics to drive the
  message home a bit, but other than that, this is
  great blog. A great read. I’ll definitely be back.

  0
 50. you’re really a just right webmaster. The site loading
  speed is amazing. It seems that you’re doing any distinctive trick.
  Moreover, The contents are masterpiece. you’ve done a great job on this matter!
  asmr 0mniartist

  0
 51. En güvenilir takipçi hizmeti ayağınıza kadar geldi. Takipçi, beğeni, izlenme siparişiniz 5 dakika’da alınır ve hesabınıza hemen teslim edilir. Sizde tiktok takipçi satın almak için tıklayın ve ucuz takipçi satın alarak, takipçi sayınızı ikiye katlayın.

  0
 52. Tiktok takipçi satın al son zamanlarda binlerce kişi tarafından araştırılmaktadır. Tiktok takipçi satın al hizmetinden faydalanmak için alacağınız sitenin güvenilir olması gerekmektedir. Güvenilir tiktok takipçi satın almak için bizi tercih etmenizde fayda vardır. Tiktok takipçi satın al hizmeti için en güvenilir site ile karşınızdayız!

  0
 53. Howdy terrific website! Does running a blog similar to this require
  a great deal of work? I have absolutely no knowledge of coding
  however I had been hoping to start my own blog in the near future.

  Anyhow, should you have any suggestions or techniques for new blog owners please
  share. I understand this is off topic nevertheless I just needed to ask.
  Thank you! 0mniartist asmr

  0
 54. Güvenilir tiktok takipçi satın alma sitesi ile takipçi kazanmaya başla! 4 yıldır güvenilir ve kesintisiz Tiktok takipçi satın alma hizmeti sunan sitemiz ile sen de takipçi sayını arttırmaya başla. Ucuz ve aktif tiktok takipçi satın al servisi sunan sitemiz ile profiline organik takipçi gönder. Tiktok takipçi satın al hizmetimiz ile hesabını geliştirmek için tiktok takipçi satın alma sitemizi incele.

  0
 55. Thanks for your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you are a great
  author. I will make sure to bookmark your blog and will
  often come back very soon. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice
  holiday weekend! 0mniartist asmr

  0
 56. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs?

  I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to
  have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your
  work. If you’re even remotely interested,
  feel free to shoot me an e mail.

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *