Let’s play: Man of Medan PS4 (review)

Ik ben lang weg geweest en naast Covid19 heeft dit ook een oorzaak gehad. Hierover komt een apart artikel. Voor nu even wat luchtigs.

Zoals eerder aangegeven heb ik dit jaar een Playstation 4 gekocht met Man of Medan. Afgelopen week heb ik eindelijk het spel met vrienden gespeeld.

En it went like:

We hebben vijf uur live op Twitch uitgezonden en het spel uitgespeeld. In de clip boven kun je een snelle doorloop zien met highlights. (Spoilers)

Op Twitch kun je dan nog ook komende week de hele gameplay terug zien. Het is een beetje een gekkenhuis omdat het de eerste keer is dat ik dit probeer met een camera erbij en mensen thuis. Ik heb nu geleerd dat de tv een echo kan geven dus dat moet ik volgende keer anders instellen.

Al doende leert men.

Ook is uitgespeeld een groot woord. We hebben 1 van de diverse eindes gespeeld. Denk aan Until Dawn, het is van dezelfde makers, dus er zijn meerdere eindes. Ik wil graag dit spel nog eens online tegen iemand spelen of samen online. Op die manier komt er weer een ander verhaal lijn naar voren toe. Dus mocht je ook op Twitch zitten voeg mij toe en kom gezellig met mij babbelen over het leven en lekker gamen.

Mocht je de link niet kunnen indrukken. Uiteraard is mijn Twitch naam; Beitjuh. (shocker)

Kort “Man of Medan” review.

Ik vind het leuk dat er diverse manieren zijn om dit spel te spelen. In dit geval hebben we movie Night modus gespeeld. Zo kun je met maximaal 5 personen spelen en ieder bestuurt zijn eigen karakter. Daarnaast kun je online gamen of ouderwets, solo aka alleen. Het intro stuk duurt lang en daar moet je even doorheen bijten. Als je er eenmaal inzit dan is het een leuke “choose your own Adventure” game. Jij bepaald het spel en sommige keuzes krijgen pas vorm veel verder in het spel. Ik ben overduidelijk slecht met jumpscares en die zitten er redelijk veel in. Soms moet je snelle acties uitvoeren die redelijk kennis van je PS4 controller vragen maar het is te doen als beginner. Al met al ben ik wel degelijk een Fan van deze game.

Aanrader.

Reacties zijn gesloten.