Honey, listen..donderdag deuntjes is terug.

Ik heb al vaker geschreven over muziek. Ik maakte grote lijsten met CD aanraders en daaraan gekoppeld afspeellijsten op YouTube. Klik hier voor al die fun fun.

Vandaag pak ik twee cd’s die ik suf heb gedraaid de afgelopen week en zoals altijd kun je direct met mij meeluisteren. Ze zijn weer zoals altijd compleet anders want ik ben dol op afwisseling. Dus mocht je wat leuke deuntjes willen om je week mee te vullen….doe dan je oordopjes in en lees verder.

Bird of Prey soundtrack

Ik waardeerde “Birds of prey” als film maar dat heeft grotendeels te maken met de killer soundtrack. Het gevoel van girl power is groot maar dat viel te verwachten met deze film. Deze cd zit boordevol chaotische energie.

Hier kun je een lijst vinden op YouTube.

Een paar nummers die ik heerlijk vind zijn;
nummer 1. “Boss B**ch”, maar ik vind Doja Cat helemaal leuk.
nummer 4. “Sway with me” is een klassieker in een modern jasje.
nummer 6. “Smile” is vrouwen power.
nummer 11. “Feeling good” valt precies lekker. Ik kan het niet uitleggen.

5 Seconds of Summer (5sos) met Youngblood

Dan iets compleet anders.

5 Seconds of Summer ken je misschien van hun grote gelijknamige hit “youngblood” (met een fantastische clip trouwens) Naar aanleiding van dit nummer vorige maand heb ik de cd eens opgezocht en sindsdien ken ik elk nummer uit mijn hoofd. De nummers hebben leuke beats en blijven lekker in je hoofd hangen.

Hier kun je de afspeellijst op YouTube vinden.

Mijn favorieten zijn:

nummer 1. (uiteraard) “youngblood”
nummer 4. “Valentine” heeft een groot twenty one pilots gehalte. Beetje funky, superlekker.
nummer 5. “Talk fast” doet mij een beetje aan een jaren 80 nummer denken.
nummer 6. “Moving Along” is een nummer waar de meeste zich vast wel in kunnen herkennen.
nummer 7. “If walls could talk” is een nummer waarin het chorus behoorlijk aanstekelijk is.

Wederom, ik persoonlijk heb deze twee cd’s behoorlijk grijs gedraaid de afgelopen tijd en ik gun jullie hetzelfde gevoel. Lekker “verdwalen” in een cd.

Volgende week ga ik jullie weer lastig vallen met iets compleet anders. Mocht je zelf nog aanraders hebben kun je het mij altijd laten weten door hieronder een reactie achter te laten of door mij een berichtje te sturen.

Reacties zijn gesloten.