Online viben

Ik weet hoe zwaar we het met zijn allen hebben. Het niet uit kunnen gaan, de behoefte om te dansen, naar festivals, DJ sets, met je vrienden lekker stappen. Het is veel wat we moeten missen en het is klote.

Ik kwam via Twitch in aanraking met Insomniac Dit bedrijf streamt bijna de hele tijd een live stream uit met DJ’s! ( 24/7 Altijd DJ’s)

De DJ’s gaan los in een studio met gave sets. Ik heb afgelopen week een paar hele gave sets beluisterd en ik wil ze graag met jullie delen. Gelukkig uploaden ze alle sets naar YouTube zodat je ze makkelijk terug kan vinden.

Laten wij samen, bij wijze van spreken, lekker viben.

DJ Tchami

DJ Tchami hoorde ik als eerste en ik vond dit helemaal gaaf gedaan. Op het laatst komt zo een vet stukje voorbij. Lucky me, het is een los nummer.

Tchami – Faith ft. Marlena Shaw

Na deze set sprong een toffe chick in genaamd DJ Capozzi Bij lees meer kun je onder andere haar set beluisteren en zien (want het is optisch ook een heel spektakel)

DJ Capozzi

DJ Soda

Hopelijk vinden jullie dit net zo tof als ik en vinden jullie ook een DJ set waar je lekker bij kunt relaxen.

Reacties zijn gesloten.