Quickie Site update

Ik probeer altijd mijn site te verbeteren en gisteravond zijn we dan ook druk bezig geweest.

Zo laadde de site traag door een module die dwars zat. Ik irriteerde mijzelf behoorlijk hieraan. Ondertussen is deze nu vervangen.

Verder weet ik dat ik vrij veel lurkers heb, die geen tot weinig reacties hier achterlaten. Dat is prima, ik snap het….ik doe het stiekem zelf ook vaak bij anderen.

Om er toch achter te komen wat jullie nu eigenlijk willen, zonder dat jullie hier moeite voor hoeven te doen, heb ik hier ook wat mee gedaan.

Enkele updates waar we mee bezig zijn geweest:

  • De site zou nu wat sneller moeten laden.
  • Onderaan ieder artikel zit nu een soort “Like button”
    Op deze manier weet ik welke content jullie graag lezen en daar kan ik dan weer op inspringen. Je zou mij blij maken door op het hartje te klikken als je het een leuk artikel vond.
  • In het menu rechts zit nu een vertaal optie.
  • Er is nu een YouTube button bij gekomen.
  • Beter leesbaar font.

Mocht je denken “ik zie nog niet wat ze bedoeld” kan het zijn dat je even de site moet verversen met shift ingedrukt. Ik heb begrepen dat dit dan zou moeten helpen.

Komende dagen wil ik nog enkele kleine dingen aanpassen, nog even rommelen met een lettertype, de kleuren van links en dat soort shizzle. Ook moet ik testen of het hartjes systeem goed werkt, met andere woorden even nog een paar tweaks.

Ik wil Ro dan ook heel erg bedanken voor alle hulp. Zonder hem had ik dit niet kunnen doen.

Mocht je nog verbeter opties erin willen zien, dan zal je toch echt even een reactie moeten achterlaten zodat ik kan kijken of ik hier iets mee kan doen.

Reacties zijn gesloten.