Let’s play: The last of us (deel 2)

Zoals je vorige week eventueel hebt kunnen zien eindigde mijn deel 1 in een dood veroorzaakt door een verkeerde inschatting vanaf mijn kant. Mocht je het even niet meer weten, no worries, ik heb die laatste keuze in het begin van dit deel gezet zodat je meteen weer bij bent.

In deze samenvatting van om en nabij 35 minuten zie je mij ruim 1,5 uur spelen. Je ziet of ik mijn fout goed rechtzet en belangrijker hoe veel pogingen ik nodig heb soms om iets te leren. Wederom ik ben niet de beste gamer maar ik probeer het altijd.

Dit filmpje sluit ik af met mijn oprechte eerste indruk na ruim 2,5 uur spelen. Ook komt er gezellig een Texaan langs dus schakel ik even over op engels.

Ik moet zeggen dat we op een punt zijn gekomen in het spel dat ik het een hoog “Tomb Raider” gevoel vind hebben. Ik heb in het begin van dit jaar “Schaduw of the Tomb Raider” gespeeld en daar was je ook veel bezig met vijanden zoveel mogelijk in stealth modus uit te schakelen door achter objecten te verschuilen. 

Er is mij ondertussen ter oren gekomen dat dit spel soms wel 20 uur kan duren, met andere woorden…ik ben er nog lang niet. Ik vraag mij dan ook echt af wat mij nog te wachten staat want we zijn nog maar op het topje van de ijsberg.

Ik heb trouwens ook een YouTube kanaal aangemaakt waar ik mijn streams op gooi als je ze later eens terug wilt kijken. Op die manier zit je niet aan twitch vast en kun je op je gemak eens iets terug willen kijken op een overzichtelijke plek. Ik zou het supertof vinden als je jezelf zou willen abonneren. 

PS op insta laat ik weten wanneer ik stream en ik vermoed dat dit komend weekend weer gaat gebeuren. Ik ben commited. 

Reacties zijn gesloten.