Blackpink

Ik heb een zwak voor K-pop. K-pop is een muziekgenre uit Korea, deze bestaat uit diverse muziekstijlen die door elkaar gemixt zijn. Dat maakt het voor mij persoonlijk zo vet. Luister je nu naar rap, pop, dance of een ballad? Het gaat alle kanten op.

Blackpink is zo een k-pop groep uit Zuid-Korea die is opgericht in 2016 en die bestaat uit vier meiden. Hun muziek is absoluut een mix van diverse stijlen en daarnaast ook nog eens een mix tussen Engels en Koreaans.

De clips zijn van een kaliber die wij in het westen niet echt meer toepassen. Iedere scène lijkt wel van een andere film genomen, de outfits wisselen, de haarstijlen en de uitgebreide choreografie. Het is bizar en amazing. Vandaag deel ik zes video’s met jullie waarin je duidelijk ziet hoe een anders het in de K-pop wereld.

Tegenwoordig werken ze ook samen met andere artiesten. Misschien ken je Blackpink (of heb je ze wel eens gehoord) van hun laatste hits, samen opgenomen met diverse artiesten. Zo hebben ze dit jaar samen gewerkt met Selena Gomez op het nummer “Icecream” Lady Gaga met “Sour Candy” en met CardiB op het nummer “Pretty Savage

Vandaag ga ik jullie overstelpen met nummers waar ik vrolijk van wordt, die echt alleen van Blackpink zijn. Ze hebben een badass vrouwen power vibe. Ik ga altijd automatisch mee bewegen en ook de meiden hier in huis zijn fan.

 

Boombayah

 

Forever Young

Oh en ja….bijna ieder nummer beginnen ze ergens met Blackpink in your area.
Ik heb nog vier hele vette nummers en clips voor je als je verder leest.

How you like that
DDU-DU DDU-DU

Kill this Love

Whistle<

Reacties zijn gesloten.