Let’s play: The last of us – Clickers (deel 3)

Ik ga niet liegen. Pas op met je oren. Ik schreeuw. Ik heb een mentale breakdown. Veel zombies.

LUISTER, dit is meer “The last of us” meets “100 ways to die”

Ik heb iets van 5 uur gestreamd op twitch samen met Ro en met Wen online als mijn mentale support. We zijn alleen behoorlijk dom geweest. We made a “boo boo” Wen had haar microfoon niet ingesteld met toestemming om haar audio in mijn stream te laten horen.

Dus nee, Linda praat dit keer eens niet volledig in haarzelf. Dat houdt ook in dat jullie niet het sadistische gelach van Wen horen in mijn oren. Wel kunnen jullie zien hoe Wen mij ergens vol in de problemen gooit.

The last of us meets 100 ways to die…

Ik heb deze stream ingedeeld in drie stukken, want niemand heeft zin om ruim 5 uur aan een stuk iets te zitten kijken. Ja, deze stream is een uur voor jullie maar dit is ruim 2,5 uur gamen.

Oh en ik heb nog steeds zoals jullie kunnen zien geen beugel voor mijn missende hoektandjes. Door Covid loopt dit wat achterstand op.

Op YouTube zou je alles rustig bij elkaar eens terug kunnen kijken ook ga ik daar eerder het volgende deel online zetten. Dus als je een sneaky sneak wil op hoe dit avontuur doorgaat kun je daar even spieken.

Reacties zijn gesloten.