Let’s play: The last of us – She dies? (deel 4)

Je had verwacht dat ik er nooit meer doorheen zou komen he? Ik als ik eerlijk ben ook niet. Het was enorm lastig. Gelukkig had ik Nuggie aan mij zijde en dat maakte het spel een stuk beter behapbaar.

Zoals je hebt kunnen zien was het “100 ways to die” stuk, best traumatiserend voor mij. Gelukkig heb ik dat stuk na een uur of 2 kunnen afsluiten.

Het is alleen nooit saai hier en halverwege deze stream gebeurde iets zeer onverwachts. Ik ben blij dat ik soms dingen afklop. Aan het einde van deze stream nemen we afscheid van een van onze reisgenoten.

Nog steeds heb ik Nuggie aan mijn zijde.

Verder blijven de opmerkingen staan van vorige week. Nuggie zit in mijn oortje en probeert mentale steun te verlenen, door een verkeerde instelling horen jullie haar niet maar ook hier zijn we mee bezig.

Omdat ik het niet via Twitch heb bewerkt kunnen jullie de streamchat niet meelezen dit keer maar zoveel mis je ook weer niet nu. Ik zal er de komende keren rekening mee houden. Misschien zet ik wel een ondertiteling bij de chat of iets dergelijks. Ik ga even kijken.

De Twitch editor zelf vind ik best frustrerend. Vorige week ben ik 10 uur bezig geweest met streams en vervolgens door een storing op Twitch mocht ik weer overnieuw beginnen met bewerking vanaf het nul punt. Ik heb besloten om alles voortaan via Imovie te doen en dan maar op YouTube te zetten.

Ik kan mentaal echt niet dezelfde 5 uur durende opname, 3 keer bekijken en 3 keer bewerken om daarna weer opnieuw te beginnen in Imovie. Mijn ziel wil daar niet nogmaals doorheen. Dan maar even geen chat erbij.

Twitch is het live stream moment en op Youtube kan je alles terug vinden.

Reacties zijn gesloten.