Fuck 2020

Ik denk dat we daar allemaal achter staan. Het is tevens de naam van de nieuwe Scooter single.

Fuck 2020

Via een vriend op Facebook kwam ik weer in the Scooter-zone terecht. Wat kan ik zeggen over Scooter. Scooter luisterde ik redelijk veel toen ik jonger was, ik luisterde deze muziek in een tijd waarin ik veel uitging en daardoor krijg ik fijne gevoelens als ik deze muziek luister.

De muziek van Scooter geeft mij een gevoel van samenhorigheid. Met een grote groep mensen springen, niet nadeken en mee”bleren” met het veelal pakkende refrein en de lyrics.

Ik heb behoefte aan die samenhorigheid. Ik mis dat nu in Nederland.

Zodoende dat ik met mijn hoofd op nul terug in Scooter ben gedoken. Ik realiseerde mij dat er een generatie is die misschien niet eens weet wie Scooter is, terwijl ze al enorm lang actief zijn.

Ik ga dan ook deze CD met jullie delen vandaag.

De cd komt geloof ik uit 2013

Wat ook grappig is om te weten is dat ik geen fan ben van hardcore maar ik vind Scooter wel leuk. Volgens mij vind zelfs mijn vader Scooter leuk. Sterker nog, ik ken redelijk wat mensen die niets hebben met hardcore maar Scooter waarderen. Ik vermoed dat dit komt door het hele “catchy” deuntjes element.

Ik beluister de cd op mijn iPhone en bij Apple Music krijg ik met deze cd 53 nummers voorgeschoteld. Zo een 3 uur en 12 minuten Scooter, vol met de bekende uitspraken zoals bijvoorbeeld: “How much is the FISH?” of “The chase is better than the catch” True story bruh.

Mocht je nu geen iPhone hebben en wel de cd willen beluisteren, dan verwijs ik je door naar deze playlist op YouTube. Hierin is Youtube gewoon een uitkomst. Ik geloof direct dat je deze cd ook kunt vinden op Spotify.

Ik ga afsluiten met een zin die mij altijd is bijgebleven.

It is nice to be important but it is more important to be nice.

John Templeton (en Scooter in “Move your ass”)

Reacties zijn gesloten.