How you doin’?

Als je dit leest dan hoop ik dat je leven een beetje ok is in deze vreemde tijd. Het is een rare wereld waar wij nu inzitten als mensch.

Ik ben voornamelijk moe. De laatste tijd ben ik zo moe dat ik na het werk soms instort en twee uur slaap op de bank, zelfs zittende ga ik KO. Het nadeel is dat ik daardoor ‘s nachts weer slecht in slaap kom en zo zit ik in de prachtige vicieuze cirkel van het Corona bestaan.

Ik heb zelfs sinds een paar dagen een stress trilling in mijn rechteroog. Je kent het wel, zo een klein spiertje die irritant trilt. Ik heb het idee dat dit mijn lijf is die zegt “EY ontspan eens joh!” Alleen werk, de pubers en in een klein huis bivakkeren zonder veel privacy op dit moment is best een ding.

Ik doe mijn best. Gamen werkt voor mij op dit moment perfect.
Het is de manier om even niet om te gaan met alle drama voor mijn voordeur.

Soms urenlang proberen mijn sims lekker te laten gaan. Even doen alsof Corona niet bestaat en mijn sims laten dansen in een discotheek.

In bad serie kijken. Ik kan je zeggen dat “Deadly Class” (Netflix) een fantastische bad ass serie is. Het gaat over een school waar jongeren opzitten die in onder andere maffia families zitten en die worden getraind om dodelijk te zijn.

In het weekend gamen met oa Nuggie. Gewoon lekker keten en ondertussen opgaan in een spel en mentaal daaraan enigszins mentaal kapot door gaan.

Het helpt maar waar ik altijd ontspanning van had was echt uitgaan en dansen met Juul. Compleet de stress af laten glijden tussen dansende lijven. Ik mis het.

Ik mis de fysieke sociale interacties en ik begin er last van te krijgen.

De laatste tijd vind ik het leuk om op discord wat te babbelen, mee te kijken met mensen op twitch en zelf te streamen op twitch samen met NuggieNug (aka Wen)

Dit weekend liep ik tegen het probleem aan dat als ik samen met Wen wil gamen en tegelijkertijd ik dit wil uitzenden op twitch voor anderen, dat ik dit nu niet kan. Daarvoor heb ik een capture of streaming device voor nodig. Die zijn weer prijzig, plus het moet compatibel zijn met MAC. Ik kwam uit de de Elgato 60HD S+

Das best een ding. Ik heb alleen al een screen, een lamp, een microfoon en een boom arm……de volgende stap is toch wel zo een ding. Ik zie het maar als een hobby uitgave. Daarna kan ik nog meer gamery stuff gaan doen met een soundboard achtig ding zodat ik kermis geluiden kan toevoegen aan mijn stream. Dat is namelijk waar ik hem voor zou gebruiken.

Linda ziet een “daddy” in-game. *kermis geluidje* “Oeh la laaaaa, oeh oeh oeh la laaaa” (ik bedoel, echte kermis mensen snappen wat ik bedoel)

Darn. Would be nice.

Voor nu kijk ik of ik er eentje kan scoren via marktplaats of iets dergelijks, aangezien ze nieuw rond de € 200 zijn. Ik denk namelijk niet dat ik met Black Friday zoveel geluk zal hebben, maar ik probeer enigszins positief te denken?

Wat ook wel grappig was is dat ik dit weekend “Little Hope” heb gespeeld. Het review volgt nog. Helaas kon ik dit dus niet streamen (waar ik ruim een uur zeer geïrriteerd over ben geweest) dus we hebben geen clips. Ik wil hem alleen nog eens spelen en dan denk ik dat ik het nog eens probeer met streamen.

Verder hebben we met Ro en Erika “Resident Evil 7″ op de VR gespeeld. Virtual Reality gaming is nog best een ding maar ook hierover zal ik nog wat gaan schrijven.

Ik weet dat dit stuk een beetje alle kanten op gaat, dat is mijn bui vandaag. Gelukkig kan ik hier mijn ei kwijt. Ik ben gewoon mentaal moe van al het gezeur, en die moeheid begint er iets uit te komen.

We zouden halverwege december voor een bijzondere gelegenheid naar een waddeneiland gaan met de familie. Die gaat nu ook niet door. Het is balen maar dit kan nu gewoon niet.

Dan nog de € 1000 zorg bonus die wij waarschijnlijk niet krijgen waarover ik al eerder schreef.

Corona die telkens dichterbij komt met bijvoorbeeld een client van mij die het heeft.

Het kan ook zijn dat ik langzaam een beetje in een najaarsdipje aan het glijden ben. Dat mag en daar kom ik dan ook wel weer uit.

Ik zeg “retail therapy” en activiteiten doen die mij blij maken.

Al met al, ik hoop dat het met jullie nu beter gaat dan met mij. We komen hier wel doorheen maar het is gewoon vermoeiend.

Reacties zijn gesloten.