Shake your tusssshhh met Major Lazer

Ik gaf al aan dat het dansen met Juul mis. Als we iets leuk vonden om heen te gaan naast de Keerweer in Rotterdam waren het de foute single feestjes of de vunzige deuntjes feestjes. Gelukkig vond ik de cd die mij terug neemt naar het “vunzige deuntjes” gevoel. You just want to move.

Deze week heb ik het nieuwe album van Major Lazer genaamd “Music is the Weapon” helemaal grijs gedraaid. Ik ben al jaren gek op de muziek waarmee Major Lazer uitkomt en deze cd was absoluut welkom dit jaar.

Het is een absolute aanrader als je graag danst.

Mocht toch niet bekend zijn met Major Lazer maar wel met Diplo, dan ga je dit ook te gek vinden. Major Lazer is een project die Diplo ernaast doet.

Are you ready to move that tushie?

Owh my gawd

Hell and High water

Trigger

Sun comes up

Op het YouTube kanaal van Major Lazer kun je een deel van de cd al luisteren plus uiteraard hun voorgaande hits