Alzheimer sokken

Op Beitjuh.nl schreef ik er destijds een heel artikel over. Over het .nl domein destijds kan ik simpel zijn, die verdween niet dankzij mij en toen ik er eenmaal bovenop zat toen was mijn domeinnaam weg. Anyways. nieuwe start, nieuwe kansen. (the more you know)

Plus het geeft mij toch de kans om overnieuw te schrijven over een top initiatief. Ik bedoel we hebben het over “goede doel sokken” Als er iets in mijn straatje ligt dan zijn het sokken.

Ik schreef al eens eerder over het “Sock&Sock” abonnement. Deze is trouwens tegenwoordig WEL in diverse maten te verkrijgen. Just a heads up.

Vandaag gaan we het hebben over alzheimer sokken.

Ik kan het principe gewoon niet makkelijker voor je maken. Ieder jaar komen ze op Alzheimersocks.nl met een nieuw design. Deze sokken kun je kopen voor € 7,99 (dit jaar hebben ze ook een sportmodel voor € 9,99) en per verkocht paar gaat er € 5 naar het Alzheimercentrum Amsterdam.

In 2018 kocht ik een amazing paar sokken zoals jullie konden zien op mijn Insta. In 2019 is het mij helemaal ontschoten maar gelukkig waren er nog een aantal op voorraad vanuit vorig jaar. Dat hield in dat ik mooi het paar voor 2019 en 2020 tegelijk kon bestellen.

Dit geweldige concept bestaat nu 5 jaar en ik heb helaas de eerste 2 edities gemist, maar ondertussen heb ik een email reminder aangezet voor 2021.

Editie 2019
Editie 2020
Onderop je voet staat deze tekst met het motto “Let’s fight alzheimer” karate kick style.

Luister, ik ben gewoon dol op mismatch sokken die alsnog bij elkaar passen, dat is voor jullie en de volgers op insta iets wat al lang bekend is.

De reden dat deze sokken mis “matchen” is symbolisch. Het staat voor de verwarring die alzheimer patiënten dagelijks ondervinden. Deze sokken zijn bedoeld als een gesprek starter.

Ik kan dus nu comfy sokken dragen in mijn stijl en tegelijkertijd steun ik een goed doel. Voor mij zit er nog een extra dimensie aan omdat ik in de ouderenzorg werk, ik ondersteun mensen met beginnende alzheimer. Ik ben absoluut fan.

Mocht je nog een leuk kleinigheidje zoeken voor de feestdagen voor iemand dan raad ik absoluut deze leuke sokken aan.

Reacties zijn gesloten.