Beitjuh’s Buurthuis

Dus ik game, nu misschien wat meer dan normaal. Het is mijn uitlaatklep. Dit doe ik niet alleen zoals jullie nu ondertussen wel door zullen hebben. Ik game met een groepje mensen via mijn discord.

Bij deze nodig ik je uit mee te gamen, ook doen willen we een digitale karaoke avond doen, zijn we mensen aan het zoeken voor “Among Us” en verder hebben een “voice channel” voor jawel….conspiracy theories. I shit you not.

Wie weet ben jij een Dota speler of een Leage of Legends persoon, ik heb geen idee. Ik ken je verder niet, dit kan veranderen als je gezellig mee komt doen. We spelen diverse games, zelfs bordspellen.

Ook zit in nu in seizoen drie met “The Walking Dead” Deze kijk ik in de avond via Netflix Party maar we kunnen ook eens een andere film of serie opzetten.

If you wanna join, heb ik voor jouw een UITNODIGING.

Reacties zijn gesloten.