BeautyBay Haul

Het was Black Friday, I needed stuff. I got stuff. Het duurde alleen even voordat het binnen was. Mocht iemand behoefte hebben aan meer info over een product, swatches enzovoorts…LEMME KNOW.

Sunday Rain Acai Berry Bubble Bath 450ml

I needed the bubbles man! I will tell you right now, right here….the smell is sweet but chill € 3,60

Ofra Blush Charm 4g

Blush blijft een zwak, ik had nog geen ervaring met Ofra. Ik was dus hier erg. nieuwsgierig naar en dit was het moment om er eentje te scoren. Ik moet eerlijk zijn, hij is kleiner dan ik had verwacht. Zeker aangezien ze normaal € 10,75 zijn, nu was hij € 6,45. De kleur is “Charm” en ik ben er inderdaad enorm van gecharmeerd. (see what I did there?)

Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs And Rosewater 236ml

Mario Badescu, facial spray is iets wat ik iedere dag graag gebruik. Ik gebruik het om op te frissen, of mijn gezicht klaar te maken voordat ik foundation opbreng. Hierdoor lijkt mijn foundation mooier aan te brengen. Normaal heb ik niet veel met rozen maar deze geur vind ik prettig. Ik kocht ooit het kleine flesje om te proberen maar in de sale was de grote fles een stuk voordeliger, ik betaalde € 7,30 hiervoor. Nu kan ik de kleine bijvullen en makkelijk meenemen.

Bdellium Tools Studio Line 763S Angled Brow Brush

Deze vrouw vult haar wenkbrauwen altijd in. De laatste tijd prefereer ik een. bruine oogschaduw en maak ik hem af met wat bruine wenkbrauw gel van Catrice. Mijn kwastje was op, hij stond wat wijd dus tijd voor een nieuwe strakke kwast. Ik had ook nog geen ervaring met Bdellium tools maar de kwast voelt degelijk en kwalitatief goed aan, dit voor € 5,75

Cover FX Custom Cover Drop N Medium 1 7.5ml

Wederom een product waar ik geen ervaring mee had. We kunnen ondertussen een duidelijke overeenkomst zien in de producten die ik heb aangeschaft. Ik heb gekozen voor nieuwe items die ik wilde proberen.

De custom cover drops van CoverFX zijn bedoeld om je huidige foundation aan te passen. Je kunt je huidige foundation hiermee van kleur laten veranderen door een druppel toe te voegen en daarnaast zijn deze druppels zeer gepigmenteerd waardoor je ook meer dekking toe voegt aan je huidige foundation.

Kleuren zijn lastig uit te zoeken maar ik koos voor “neutral beige” Ik ben niet helemaal blank en de zon zorgt ervoor dat ik zo 3 tinten omhoog kan gaan. Deze tint genaamd M1 is wat gelig maar werkt prima met mijn foundation.

Het flesje is mooi klassiek van glas e heeft een handig pipet aangezien je echt maar een druppel nodig hebt. Ook dit flesje is kleiner dan je zou denken. Normaal is deze € 27,75 maar voor € 13,85 wilde ik de sprong wel wagen.

Brushworks HD Multi Tasking Complexion Sponge

Ieder jaar koop ik wel 1 of 2 sponsjes om mijn foundation en concealer mee aan te brengen. Deze vorm had ik nog niet in mijn bezit. Hij voelt degelijk aan en verder kan ik er nog niet teveel over zeggen. Ik betaalde hier € 3,85 voor.

BH Cosmetics Smitten in Switzerland Palette

Heel simpel, ik koop eigenlijk nooit meer oogschaduw. Ik heb meer dan dat ik ooit zal kunnen op gebruiken. Ik zag dit palet voorbij schieten en de kleuren spraken mij aan. Dit is zo een schattig, divers kleurenpalet. Hier kan je zeer veel kanten mee op. Het is het “Smitten in Switzerland” palette van BH cosmetics, voor € 9,60 nam ik hem mee.

Mocht je hier meer over willen lezen, lemme know. Beetje terug naar mijn roots weet je..

Reacties zijn gesloten.