BeautyBay Haul (mini reviews)

Het is weer eens die tijd. Later ga ik jullie uitleggen waar ik allemaal mee bezig ben op dit moment in het leven maar het heeft iets te maken met een woning. In de tussentijd probeer ik lekker mijn ding te doen en ben ik voornamelijk aan het gamen en aan het streamen op Twitch waar ik nu ook affiliate ben geworden. Whoop Whoop. Anyways, binnenkort meer updates hierover.

Ik ben nog bezig met een heel uitgebreid review over SNAG panty’s maar joh…outfit foto’s zijn een ding en moeten nog gebeuren. De outfits liggen wel klaar? Voor nu even Beauty tijd want er is een pakketje binnengekomen. Ik weet dat sommige van de oude garde dat nog heel tof vinden dus laten we eens bekijken wat ik heb gekocht.

Als eerste ga ik simpel zijn. Ik game en ik werk met grote lampen op mijn gezicht. Hierdoor lijk ik soms geen wimpers te hebben dus ik ben weer terug in de valse wimper community. Nu snap ik de hele magnetische wimpers maar heel eerlijk? Ik ben nog geen fijne eyeliner tegengekomen. Ardell is vrij dik en krijg ik niet mooi aangebracht. Nu is er nog een optie. “Sticky Eyeliner” Dit is een eyeliner in de vorm van een stift, daar ben ik zelf fan van. Behalve eyeliner is het ook direct de lijm die de wimper op zijn plaats vast zet. Het is dus eyeliner en lijm in 1 simpele beweging. Dat werkt voor mij prettiger. Het is wat duurder maar ik merk dat ik er toch eerder naar grijp omdat ik soms geen zin heb in gehannes.

Lily lashes, Power Liner and Lash Adhesive € 23

Jawel, ik wilde ook gewoon direct een paar wimpers erbij halen om te proberen. Normaal red ik het prima met die van Catrice (aanrader trouwens) maar ik zat in de “treat myself” modus. Ik heb nog nooit wimpers geprobeerd van het merk “Unicorn Cosmetics” Ik vond ze er mooi uitzien dus in het mandje.

Unicorn Cosmetics, 3D Faux Mink Lashes. € 11,50

Ik ben gek op sproetjes en heb al eens eerder Freck gekocht. Daarmee kon ik prachtige sproetjes maken die met gemak de hele dag en nacht bleven zitten. Ze zien er zo natuurlijk uit dat mensen ervan uit gingen dat ze echt waren. Ik kon er ook overheen wrijven en ze verdwenen niet. AMAZING.

Grote nadeel. De prijs slaat echt helemaal nergens op voor hoe klein de tube is. Je hebt inderdaad maar een piepklein beetje nodig maar alsnog. Te duur, daar ga ik eerlijk in zijn. Het is alleen wel echt de meest natuurlijk ogende, makkelijke en langdurige manier die ik heb gevonden om tijdelijke sproetjes te dragen. Het is dus echt een keuze, hoe gek je erop bent en wat je bereidt bent om eraan uit te geven.

Nu kan ik op dit moment mijn tube Freck nergens vinden. Ik ben druk zoekende. Ik besloot een XL variant te kopen die ze tegenwoordig verkopen. Nu lijkt het voor mijn gevoel iets roder maar ik moet gewoon eerst een test run maken hiermee.

XL Faux Freckle Cosmetics € 28,95

Ik sprong op de HYPE TRAIN. Iedereen aan de wenkbrauw soap….ik wilde gewoon een poging doen…Ik weet niet wat ik ervan vind. Misschien moet ik er even mee spelen?  Het schijnt goed te zijn om je wenkbrauwen in model te houden en ze te verzorgen.

Makeup Revolution Rehab Soap & Care Styler € 6,95

Omdat ik aan een bepaald bedrag zat kreeg ik er een palette gratis bij. Die actie hebben ze wel eens. Ik heb het gevoel dat het niet super kwaliteit maar ik heb hem gratis gekregen dus ik kan er niet veel over zeggen. Zelf koop ik zo goed als geen palettes meer omdat ik weinig oogschaduw gebruik en ik ongelofelijk veel oogschaduw nog heb liggen.

Omdat ik niet “wasteful” wil zijn zal ik dit palette waarschijnlijk niet eens testen maar kijken of ik er iemand blij mee kan maken.

By Beauty Bay, Sunset Horizons palette € 18 

Reacties zijn gesloten.